Onze vrouw in Hollywood volgde de Oscars: “Je zou bijna vergeten dat we in een pandemie zitten”

FilmKristien Gijbels, onze vrouw in Hollywood, volgde de Oscars live vanuit LA. “Het viel te verwachten dat de Vlamingen niet zouden winnen in de categorie ‘beste buitenlandse film’, al was de film met Koen De Bouw toch een grote kanshebber.” 

5 reacties

 • Karla Desmet

  1 jaar geleden
  Waarom zou Hopkins die Oscar niet verdiend hebben? Eén van de beste karakteracteurs die er zijn. En een Oscar postuum geven aan een overleden acteur? Boseman was geen slecht acteur, maar om nu te zeggen dat hij Hopkins overtreft? Noop, niet omdat hij overleden is. Want dan kon 'm ook gegeven zijn geweest aan Captain Von Trapp. Matter of speaking.
 • Koen Wallem

  1 jaar geleden
  Oscars wat een farce dit doorgestoken woke festijn. Nomadland, Frances McDormand een getalenteerde actrice, maar deze film is een niets zeggende, boring, reinste tijdsverspilling.
 • mike dobbels

  1 jaar geleden
  In de USA zijn de meeste staten vrij van corona regels...
 • walter molenberghs

  1 jaar geleden
  Wie heeft er nu nog interesse in die Oscars.
 • Marga Printemps

  1 jaar geleden
  De elite heeft de pandemie uitgevonden.!
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 1. Politie geeft álle beelden vrij: dit is het moment na het dodelijke schot van Alec Baldwin
  Play
  Film

  Politie geeft álle beelden vrij: dit is het moment na het dodelijke schot van Alec Baldwin op de set van 'Rust'

  De politie van Santa Fe in de Amerikaanse staat New Mexico heeft delen van het onderzoek naar de fatale schietpartij op de set van de film ‘Rust’ vrijgegeven. Onder de beelden is videomateriaal van acteur Alec Baldwin die zijn wapen op de camera richt. Ook is te zien hoe cameravrouw Halyna Hutchins overgebracht wordt naar het ziekenhuis en hoe verbouwereerd regisseur Joel Souza en Baldwin zijn tijdens hun ondervraging nadien. “Alec was geen fan van valse wapens.”