Vertoning van de film 'Onze natuur' in de Kinepolis van Gent.
Volledig scherm
PREMIUM
Vertoning van de film 'Onze natuur' in de Kinepolis van Gent. © Wannes Nimmegeers

‘Onze Natuur’ in de cinema: applaus voor 85 minuten vreten, vozen en vechten

FilmDe natuur in ons land is nooit eerder zo magistraal in beeld gebracht als in ‘Onze Natuur’, de film die vandaag in première ging. In de Gentse Kinepolis zag ik ons fabuleuze dierenrijk passeren: vijfentachtig minuten vreten, vozen en vechten, want daar draait het hele dierenrijk om.

0 reacties

 1. Eerste grote Belgische natuurdocu ‘Onze Natuur’ was titanenwerk: van honderden uren beeldmateriaal slechts 2% gebruikt
  PREMIUM

  Eerste grote Belgische natuurdocu ‘Onze Natuur’ was titanen­werk: van honderden uren beeldmate­ri­aal slechts 2% gebruikt

  Op de zesdelige tv-reeks is het nog wachten tot begin volgend jaar, maar vanaf morgen kun je wel al in de bioscoop terecht voor ‘Onze Natuur - De Film’. De eerste grote Belgische natuurdocumentaire is ronduit indrukwekkend en dat mag ook wel als je weet dat er liefst 960 draaidagen voor nodig waren. De makers vertellen hoe ze dit titanenwerk tot een goed einde hebben gebracht.
 2. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.