Vertoning van de film 'Onze natuur' in de Kinepolis van Gent.
Volledig scherm
PREMIUM
Vertoning van de film 'Onze natuur' in de Kinepolis van Gent. © Wannes Nimmegeers

‘Onze Natuur’ in de cinema: applaus voor 85 minuten vreten, vozen en vechten

FilmDe natuur in ons land is nooit eerder zo magistraal in beeld gebracht als in ‘Onze Natuur’, de film die vandaag in première ging. In de Gentse Kinepolis zag ik ons fabuleuze dierenrijk passeren: vijfentachtig minuten vreten, vozen en vechten, want daar draait het hele dierenrijk om.

0 reacties

 1. Eerste grote Belgische natuurdocu ‘Onze Natuur’ was titanenwerk: van honderden uren beeldmateriaal slechts 2% gebruikt
  PREMIUM

  Eerste grote Belgische natuurdocu ‘Onze Natuur’ was titanen­werk: van honderden uren beeldmate­ri­aal slechts 2% gebruikt

  Op de zesdelige tv-reeks is het nog wachten tot begin volgend jaar, maar vanaf morgen kun je wel al in de bioscoop terecht voor ‘Onze Natuur - De Film’. De eerste grote Belgische natuurdocumentaire is ronduit indrukwekkend en dat mag ook wel als je weet dat er liefst 960 draaidagen voor nodig waren. De makers vertellen hoe ze dit titanenwerk tot een goed einde hebben gebracht.
 2. Regisseur Andrew Dominik reageert op kritiek ‘Blonde’: “De film maakt geen enkel verschil omdat Marilyn dood is”
  FILM

  Regisseur Andrew Dominik reageert op kritiek ‘Blonde’: “De film maakt geen enkel verschil omdat Marilyn dood is”

  ‘Blonde’, de biopic over Marilyn Monroe, krijgt sinds de release op 28 september behoorlijk wat kritiek te slikken. De controversiële, expliciete en provocerende scènes in de Netflix-film zorgen voor geschokte reacties. Maar daar trekt regisseur Andrew Dominik (55) zich niets van aan. Sterker nog: hij is erg blij dat de fictieve kijk op het leven van Monroe “zoveel mensen woedend maakt”. Dat liet hij weten op het Red Sea International Film Festival in Saudi-Arabië.
 1. Meghan Markle huilt tranen met tuiten in eerste trailer van Netflixdocu: “Niemand ziet wat er achter gesloten deuren gebeurt”
  Play
  Film

  Meghan Markle huilt tranen met tuiten in eerste trailer van Netflixdo­cu: “Niemand ziet wat er achter gesloten deuren gebeurt”

  De Netflixdocu van prins Harry (38) en Meghan Markle (41) krijgt steeds meer vorm. Eind november kondigde het streamingplatform al de releasedatum aan en op donderdag gaf Netflix ook de eerste beelden vrij. In de trailer, die je hierboven kan bekijken, krijgen we alvast enkele foto’s uit het privéleven van het koppel te zien. Daarnaast komen ook de hertog en hertogin van Sussex zélf aan het woord. “Als de belangen zo groot zijn... hoor je ons verhaal toch beter van ons?”