In 'The Holiday' waren onder meer Jude Law en Cameron Diaz te zien
Volledig scherm
In 'The Holiday' waren onder meer Jude Law en Cameron Diaz te zien © Imdb

Ondanks vele geruchten krijgt kerstfilm ‘The Holiday’ dan toch geen vervolg

FilmEen van dé kerst-romcoms bij uitstek, ‘The Holiday’, krijgt dan toch geen vervolg. Het nieuws dat ‘The Sun’ bracht over de zogenaamde sequel blijkt niet te kloppen. Dat liet regisseuse Nancy Meyers (72) weten op Instagram.

2 reacties

 • Suzy Put

  2 maanden geleden
  Amai de Max zo een mooie film en niet alleen rond kerstmis
 • Timothy Horions

  2 maanden geleden
  wauw das fantastis nieuws ik zie de film heel graag
 1. “Het is één van de beste prestaties die ik ooit al gezien heb”: waarom Hollywoodsterren plots campagne voeren voor een onbekende film
  Film

  “Het is één van de beste prestaties die ik ooit al gezien heb”: waarom Hollywood­ster­ren plots campagne voeren voor een onbekende film

  “Ze verdient alle prijzen die er bestaan.” Tot op enkele weken geleden had nog bijna niemand gehoord van Andrea Riseborough en ‘To Leslie’, de dramafilm waarin de Britse actrice de hoofdrol speelt. Verschillende grote sterren zoals Kate Winslet en Gwyneth Paltrow doen er inmiddels echter alles aan om ervoor te zorgen dat Riseborough genomineerd wordt voor de Oscars. Maar waarom?
 2. Razzies trekken nominatie van 11-jarige Ryan Kiera Armstrong voor ‘slechtste actrice van het jaar’ in: “We betreuren onze keuze”
  FILM

  Razzies trekken nominatie van 11-jarige Ryan Kiera Armstrong voor ‘slechtste actrice van het jaar’ in: “We betreuren onze keuze”

  De organisatie van de Razzies, de awards voor de slechtste filmprestaties van het afgelopen jaar, heeft zich geëxcuseerd voor de nominatie van een elfjarige actrice. Het gaat om Ryan Kiera Armstrong, die op de lijst stond voor ‘slechtste actrice van het jaar’. Na een storm van kritiek geeft de organisatie toe dat de nominatie erg ongevoelig was.
 3. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).