Volledig scherm
PREMIUM
© Giphy

Nu er een vrouwelijke Zorro in de maak is : de vele gedaanten van de m/v achter het masker

FilmDon Diego de la Vega moet zowat de bekendste incarnatie van Zorro zijn, maar de vos-met-het-masker verschijnt al een eeuw lang in verschillende gedaantes in boeken, films en series. Nu actrice Sofia Vergara (48) aan een reboot mét vrouwelijke Zorro werkt, zetten we de belangrijkste rollen van de held nog eens op een rijtje.  

7 reacties

 • Frank Van den Bulck

  1 maand geleden
  Guy Williams was de beste en sympathiekste Zorro, en niet te vergeten sergeant Garcia !
 • Uto Tromp

  1 maand geleden
  En nu wordt het verpest met weer een door #metoo gedrocht net als ghostbusters.
 • Jean Pierre Menten

  1 maand geleden
  Gaan we nu echt van elke film met een mannelijke actieheld een remake met een actrice maken? James Bond, Zorro. Wie volgt? Dan kunnen we aan remakes met anders gekleurden beginnen te denken. Zijn we nu echt niet aan het overdrijven?
 • Rainier Combris

  1 jaar geleden
  Ja das waar! Duncan Regehr was massa's cool.
 • Dimitri Roosen

  1 jaar geleden
  De Zorro serie uit de jaren 1990-1993 is hier idd vergeten. Duncan Regehr is in mijn ogen de beste Zorro tot op heden, zeker met zijn groot gestalte (1m93 blijkbaar) gaf hij een zekere presence en allure aan het personage. Er zijn 4 seizoenen gemaakt van deze serie en is echt de beste Zorro reeks ooit !!!
 1. De Collega’s-acteurs Jaak Van Assche en Tuur De Weert over verlies Jacky Morel: “Na Johny Voners nu alwéér iemand van onze generatie kwijt”
  Showbizz

  De Collega’s-ac­teurs Jaak Van Assche en Tuur De Weert over verlies Jacky Morel: “Na Johny Voners nu alwéér iemand van onze generatie kwijt”

  Alweer een acteur van hun generatie overleden. Alwéér iemand van ‘De Collega’s’. “Eerst Johny Voners in maart, nu Jacky Morel... Op foto’s van onze cast van vroeger blijven er spijtig genoeg nog maar weinig mensen in leven over”, reageert Jaak Van Assche (80). “Heftig om te beseffen”, zegt ook Tuur De Weert (77). “Drie jaar geleden hebben we Jacky nog gevraagd voor een gastrol in de film ‘De Collega’s 2.0', maar hij was toen al ziek.”
 1. "Vier jaar toneelschool gedaan": Jonas Van Geel toont zijn beste dansmoves
  Play
  Wat een jaar

  "Vier jaar toneel­school gedaan": Jonas Van Geel toont zijn beste dansmoves

 2. Ria geeft opmerkelijke sekstip in 'Da's Liefde'

  Ria geeft opmerkelij­ke sekstip in 'Da's Liefde'