Beeld uit de Amerikaanse horrorthriller 'The Purge'
Volledig scherm
Beeld uit de Amerikaanse horrorthriller 'The Purge' © The Purge

Nieuwe trailer horrorfilm 'The Purge' wijst Trump aan als schuldige van jaarlijkse moordpartij

Film'The Purge' bestaat uit een reeks horrorfilms die een dystopische wereld waarin de Amerikaanse grondwet op een gruwelijke manier is aangepast. Eén dag per jaar is alle misdaad twaalf uur aan een stuk legaal - inclusief moord. De nieuwste trailer uit de reeks 'The First Purge' focust zich op een griezelige manier de verkiezingscampagne van huidig Amerikaans president Donald Trump. 

2 reacties

 • Louise Grutter

  5 jaar geleden
  Ben benieuwd
 • Kris Verresen

  5 jaar geleden
  Nice
 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. "Ik heb hem na 15 minuten afgezet": Belgische regisseurs geen fan van 'Everything Everywhere All at Once’, waarom won film dan zoveel Oscars?
  PREMIUM
  Film

  "Ik heb hem na 15 minuten afgezet": Belgische regisseurs geen fan van 'Everything Everywhere All at Once’, waarom won film dan zoveel Oscars?

  Een scène waarin de acteurs elkaar met dildo’s en buttplugs te lijf gaan. Neen, ‘Everything Everywhere All at Once’ is geen doorsnee film. En al helemaal geen typische Oscarfilm. “Tien jaar geleden had dit zelfs de shortlist niet gehaald”, klinkt het. Waarom ging de prent dan toch met zeven beeldjes - waaronder de hoofprijs - lopen? Regisseurs Jan Verheyen, Dominique Deruddere en Robin Pront zijn niet wild van de film, maar zien wel een duidelijke verklaring voor de Oscar-triomf.
 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 3. Raoul Servais (94) overleden, internationaal geprezen pionier van de animatiefilm die onder meer Gouden Palm won

  Raoul Servais (94) overleden, internatio­naal geprezen pionier van de animatie­film die onder meer Gouden Palm won

  De Belgische filmmaker en animator Raoul Servais is vrijdag op 94-jarige leeftijd overleden in zijn woning in Leffinge. Dat meldt zijn familie. In oktober 2022 was Servais nog aanwezig op Film Fest Gent om de wereldpremière van zijn zestiende kortfilm 'Der Lange Kerl', die hij maakte met Rudy Pinceel, bij te wonen. Daar kreeg hij de Joseph Plateau Honorary Award voor zijn gehele oeuvre.