Russell Crowe in Gladiator.
Volledig scherm
Russell Crowe in Gladiator. © AP

Nieuwe ‘Gladiator’-film komt pas in najaar 2024

FILMFans van ‘Gladiator’ moeten nog zeker anderhalf jaar wachten voordat ze het vervolg op de succesvolle film uit 2000 kunnen zien. Paramount wil de sequel van regisseur Ridley Scott in november 2024 in de bioscopen hebben. Dat meldt ‘Deadline’.

 1. “Ik hoop dat er in Vlaanderen nog plek is voor mij”: voormalig ‘Familie’-actrice Anneke van Hooff maakt comeback
  PREMIUM
  Showbizz

  “Ik hoop dat er in Vlaanderen nog plek is voor mij”: voormalig ‘Familie’-actrice Anneke van Hooff maakt comeback

  Spanje danst nog op haar hits. In Vlaanderen klonken ze steeds stiller. Anneke van Hooff (44), schoonzus van Helmut Lotti, ruilde het podium en de hitlijsten destijds voor een rol in ‘Familie’. Nu is ze terug op Vlaamse podia én in de bioscoop. Als schurk in ‘MAVKA’, de eerste animatiefilm die vanuit Oekraiense schuilkelders de Europese zalen komt binnenwaaien. Op welke plannen zit ze nog allemaal te broeden, na het overweldigende succes van weleer? “Laat ons zeggen dat het toen niet helemaal is verlopen zoals ik gehoopt had.”
 1. Jarenlang verdwenen, nu plots kans op een Oscar: Brendan Fraser schudt heftig verleden van zich af
  PREMIUM
  FILM

  Jarenlang verdwenen, nu plots kans op een Oscar: Brendan Fraser schudt heftig verleden van zich af

  Ooit actieheld du moment in ‘The Mummy’, nu een man van 272 kilo. De comeback van Brendan Fraser (inmiddels 53) mag er wezen. Na meer dan een decennium in de anonimiteit staat de haast onherkenbare acteur opnieuw in de schijnwerpers. Zijn hoofdrol in ‘The Whale’ wordt nu al getipt voor de Oscars, die zondag worden uitgereikt. Keert z’n glorietijd na jaren van medische problemen, financiële tegenslagen en seksueel misbruik eindelijk terug?