AFP
Volledig scherm
© AFP

Nieuwe film met Jean-Claude Van Damme deels gedraaid in Dinant

Een nieuwe Amerikaanse film met de Brusselse acteur Jean-Claude Van Damme zal in februari deels gedraaid worden in Dinant. De burgemeester van de stad, Richard Fournaux, bevestigt de melding daarvan in de kranten van SudPresse.

0 reacties

 1. INTERVIEW. Jenna Ortega schittert, maar betaalt hoge prijs voor succes: “Ik had een relatie, maar...”
  PREMIUM
  Celebrities

  INTERVIEW. Jenna Ortega schittert, maar betaalt hoge prijs voor succes: “Ik had een relatie, maar...”

  “Niets zo leuk als gillend rond te rennen en bloed rond te gooien.” Na ‘Wednesday’ mag Jenna Ortega (20) zich opnieuw van haar donkerste kant laten zien. Als Tara Carpenter in ‘Scream VI’ wordt de bekendste Addams Family-telg dit keer opgejaagd wild. Een rol waarmee ze haar status als ‘scream queen’ bevestigt, al komt die voor de jonge superster ook met valkuilen. “Ik snap nu waarom mijn ouders twijfels hadden”, vertrouwt Jenna ons toe in dit exclusieve gesprek. “Je ziet dat het bij veel mensen misgaat, omdat het zo hard is.”
 2. “Ik hoop dat er in Vlaanderen nog plek is voor mij”: voormalig ‘Familie’-actrice Anneke van Hooff maakt comeback
  PREMIUM
  Showbizz

  “Ik hoop dat er in Vlaanderen nog plek is voor mij”: voormalig ‘Familie’-actrice Anneke van Hooff maakt comeback

  Spanje danst nog op haar hits. In Vlaanderen klonken ze steeds stiller. Anneke van Hooff (44), schoonzus van Helmut Lotti, ruilde het podium en de hitlijsten destijds voor een rol in ‘Familie’. Nu is ze terug op Vlaamse podia én in de bioscoop. Als schurk in ‘MAVKA’, de eerste animatiefilm die vanuit Oekraiense schuilkelders de Europese zalen komt binnenwaaien. Op welke plannen zit ze nog allemaal te broeden, na het overweldigende succes van weleer? “Laat ons zeggen dat het toen niet helemaal is verlopen zoals ik gehoopt had.”
 3. Ward Kerremans en tegenspeelster Sallie Harmsen over de productie van ‘Noise’: “Die chemie uitstralen? Dat moet als acteurs”
  Film

  Ward Kerremans en tegenspeel­ster Sallie Harmsen over de productie van ‘Noise’: “Die chemie uitstralen? Dat moet als acteurs”

  Op vrijdag 17 maart verschijnt op Netflix de psychologische thriller ‘Noise’. Een film met enkele bekende gezichten als Johan Leysen, Jennifer Heylen, Lize Feryn, Ward Kerremans en Sallie Harmsen in de cast. Die twee laatsten spelen bovendien ook een koppel in de film en kennen elkaar al jaren in het echte leven. “Wij hebben samen nog gestudeerd in Maastricht.”