DJ Avicii
Volledig scherm
DJ Avicii © EPA

Nieuwe documentaire over Avicii in de maak

FilmDe Zweedse muziekjournalist en regisseur Henrik Burman werkt aan een documentaire over de overleden dj Avicii. De film moet volgens Billboard in 2023 uitkomen.

 1. Will Smith speelt in eerste film sinds Oscars: “Ik begrijp het als niet iedereen er klaar voor is”
  Celebrities

  Will Smith speelt in eerste film sinds Os­car-incident: “Ik begrijp het als niet iedereen er klaar voor is”

  In december verschijnt ‘Emancipation’ in de zalen, met Will Smith (54) in de hoofdrol. Het is zijn eerste project sinds hij in maart van dit jaar Chris Rock (57) tijdens de Oscaruitreiking een klap in het gezicht verkocht. Aan journalist Kevin McCarthy bekent hij dat hij het begrijpt als mensen nog niet klaar zijn om hem weer aan het werk te zien. “Ik respecteer dat”, klinkt het
 2. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
  Spaargids.be

  PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

  Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.