Amerikaanse acteur en komiek Robin Williams (63) werd op 11 augustus 2014 levenloos in zijn appartement in Californië aangetroffen.
Volledig scherm
Amerikaanse acteur en komiek Robin Williams (63) werd op 11 augustus 2014 levenloos in zijn appartement in Californië aangetroffen. © EPA

Nieuwe biografie belicht bange Robin Williams: “Ik weet niet meer hoe ik grappig moet zijn”

Aan het eind van zijn leven was Robin Williams (63), de hyperverbale Oscar-winnaar, niet meer in staat zijn eigen teksten te onthouden. Dat onthult ‘Robin’, een nieuwe biografie over de laatste dagen van de acteur die in panische onzekerheid gehuld waren.

12 reacties

 • Fred Debroek

  4 jaar geleden
  Ik zag hem graag spelen.
 • Ka Ka

  4 jaar geleden
  Net zoals Avicii, angst om niet meer op oude nivea te blijven. Al die mensen, hoe rijk en succesvol ze ook blijken begeleiden en duidelijk maken dat ze ook de recht hebben om minder succesvol te worden en zich daar niet voor moeten stresseren en schamen. En mensen bewust maken dat elke top zanger, komiek,.. mogelijk hun "gevoel"/talent verliezen en dat te respecteren.. ik begijp ze goed en jammer dat ze geen correcte steun kregen..
 • Brigitte van der Zalm

  4 jaar geleden
  Good morning Vietnam:Robin Williams won een Golden Globe Award als beste acteur en een American Comedy Award voor beste acteur in een komedie en een nominatie voor een Oscar en een BAFTA voor beste acteur.
 • x x

  4 jaar geleden
  Hij was TOP.
 • Peggy Geerts

  4 jaar geleden
  Hij blijft toch wel voor altijd mijn lievelingsacteur , jammer dat het zo is moeten eindigen voor hem .