Zendaya, actrice in 'Malcolm & Marie'.
Volledig scherm
Zendaya, actrice in 'Malcolm & Marie'. © EPA

Netflix telt 30 miljoen dollar neer voor stiekem gedraaide film met Zendaya

FilmNa een flinke biedingsstrijd krijgt streamingsdienst Netflix de rechten van ‘Malcolm & Marie’ in handen. De film met John David Washington (36) en Zendaya (24) werd deze zomer in het geheim opgenomen.

0 reacties

 1. ‘Tenet’ is de eerste en enige blockbuster van de zomer in Kinepolis: “Sinds de heropening zitten we aan 25% van het bezoekersaantal in vergelijking met vorig jaar”
  PREMIUM

  ‘Tenet’ is de eerste en enige blockbus­ter van de zomer in Kinepolis: “Sinds de heropening zitten we aan 25% van het bezoekers­aan­tal in vergelij­king met vorig jaar”

  De première werd talloze keren uitgesteld omwille van het coronavirus, maar het is dan toch zover: de eerste en enige blockbuster van de zomer ‘Tenet’ speelt vanaf woensdag in de cinema. Onze redactie ging een kijkje nemen in Kinepolis Leuven hoe een cinemabezoek in tijden van corona verloopt en sprak met de woordvoerster over de voorbije, moeilijke, maanden én het belang van toch nog zomerblockbuster in de cinemazalen te draaien.
 2. Van bruto naar netto: dit sta je af (en zo houd je wat meer loon over)
  Jobat

  Van bruto naar netto: dit sta je af (en zo houd je wat meer loon over)

  Wanneer je je loonbrief onder de loep neemt, merk je daar in eerste instantie waarschijnlijk een aardig bedrag op. Wat daar onderaan als nettoloon nog van rest -en dus uiteindelijk op je rekening belandt- is helaas een stuk minder. Dit kan wel eens tot teleurstelling leiden. Werkgevers zullen bij loononderhandelingen immers steeds brutobedragen hanteren. Jobat.be onderzocht wat er precies met je loon gebeurt bij de omzetting van bruto naar netto, en waar dat geld naartoe vloeit.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).