Zendaya, actrice in 'Malcolm & Marie'.
Volledig scherm
Zendaya, actrice in 'Malcolm & Marie'. © EPA

Netflix telt 30 miljoen dollar neer voor stiekem gedraaide film met Zendaya

FilmNa een flinke biedingsstrijd krijgt streamingsdienst Netflix de rechten van ‘Malcolm & Marie’ in handen. De film met John David Washington (36) en Zendaya (24) werd deze zomer in het geheim opgenomen.

0 reacties

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. ‘Tenet’ is de eerste en enige blockbuster van de zomer in Kinepolis: “Sinds de heropening zitten we aan 25% van het bezoekersaantal in vergelijking met vorig jaar”
  PREMIUM

  ‘Tenet’ is de eerste en enige blockbus­ter van de zomer in Kinepolis: “Sinds de heropening zitten we aan 25% van het bezoekers­aan­tal in vergelij­king met vorig jaar”

  De première werd talloze keren uitgesteld omwille van het coronavirus, maar het is dan toch zover: de eerste en enige blockbuster van de zomer ‘Tenet’ speelt vanaf woensdag in de cinema. Onze redactie ging een kijkje nemen in Kinepolis Leuven hoe een cinemabezoek in tijden van corona verloopt en sprak met de woordvoerster over de voorbije, moeilijke, maanden én het belang van toch nog zomerblockbuster in de cinemazalen te draaien.
 3. “Een groepje van zo’n vier vrouwen doet m'n stunts”: actrice Karen Gillan genoot volop van opnames nieuwe actiefilm
  Film

  INTERVIEW. “Een groepje van zo’n vier vrouwen doet m'n stunts”: actrice Karen Gillan over nieuwe actiefilm

  Een komische actiethriller vol doldwaze vechtscènes. Dat is ‘Gunpowder Milkshake’, de nieuwste film van Navot Papushado, in één zin samengevat. De Israëlische regisseur slaagde er met Karen Gillan, Lena Headey, Angela Bassett, Carla Gugino en Michelle Yeoh in om een absolute girlpower-topcast bij elkaar te krijgen. Hoofdrolspeelster Gillan (33) zegt dat ze dankzij de opnames één van haar mooiste zomers in Berlijn beleefde: “Zelfs na een lange draaidag gingen we met z’n allen op stap. Ik heb er vriendinnen voor het leven aan overgehouden.”