cinema
Volledig scherm
cinema © Getty

Netflix-series op het scherm of een zaal zonder stoelen: Kinepolis heeft grootse plannen

FilmWaarschijnlijk wordt de zomer van 2018 de warmste ooit. Goed nieuws voor ons vitamine D-gehalte, maar de bioscopen varen er iets minder goed bij. Tel daar nog eens het WK bij, en het zomerkwartaal van Kinepolis ziet er niet zo denderend uit. Maar CEO Eddy Duquenne heeft grote plannen om opnieuw meer volk naar de cinemazalen te lokken, vertelt hij in De Tijd.

9 reacties

 • Freddy De Vos

  2 jaar geleden
  Dan zal Kinepolis toch iets aan zijn prijzen moeten doen. Ik snap dat ze winst willen maken op hun "eten en drank" en filmticket, maar de parking en wc zou gratis moeten zijn!
 • dirk claeys

  2 jaar geleden
  Binnen 10 jaar haalt iedereen zijn film binnen via internet, dure cinema, drank en tijd! Netflix is nu hier dagelijkse kost, de tv heeft hiervoor gekozen, reklame , leugens, voor mij geen vlaamse zenders meer! Enkel netflix , starten en pauze wanneer ik dit wil, geen dagelijkse sleur met spelletjes en dezelfde uitgespuugde bv's en homo's!
 • Eddy Vervaet

  2 jaar geleden
  Bioscoop duur?Ik bekijk het als een avondje uit,daarna iets drinken....Er zijn zo veel luxezaken duur....
 • Conny Van den Bosch

  2 jaar geleden
  Die brave man is de pedalen kwijt. Zijn rijk is aan het afbrokkelen. Bioscoop is niet enkel duur, je moet er ook nog naar toe rijden, parking betalen, drankjes zijn duur en je zit in een zaal met mensen die storen. En van bingewatchen heeft ie ook nog niet gehoord. En thuis neem je pauze wanneer je zelf wil.
 • Tom geen

  2 jaar geleden
  Geef mij maar een film op het grote scherm. Iemand die zijn tv, zelfs een oled durft vergelijken met de cinema weet niet wat hij schrijft. De geluidskwaliteit, de ervaring...Ja het is duur, maar de voetbal of op cafe gaan ook en toch kan je zaterdag of zondag nergens binnen om te eten als je niet gereserveerd hebt.
 1. Azealia Banks ontkent dat ze haar dode kat kookte en opat: “Maar ik heb wel de schedel van een 6-jarig meisje in huis”
  Celebrities

  Azealia Banks ontkent dat ze haar dode kat kookte en opat: “Maar ik heb wel de schedel van een 6-jarig meisje in huis”

  Rapper Azealia Banks (29) kwam de laatste dagen in opspraak omdat ze enkele verontrustende filmpjes deelde op haar sociale media. Zo besloot ze luidkeels lachend om haar dode kat Lucifer weer op te graven en zijn stoffelijk overschot te koken. Ze ontkent nu dat dat was om het dier op te eten. Haar eigen verhaal is echter niet minder verontrustend, gezien ze plots ook met een menselijke schedel op de proppen kwam.
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Arnold Schwarzenegger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"
  Play

  Arnold Schwarzen­eg­ger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"