Demi Lovato
Volledig scherm
Demi Lovato © EPA

Netflix boekt Demi Lovato, Will Ferrell en Rachel McAdams voor komische film over Eurovisiesongfestival

FilmDemi Lovato is de nieuwste toevoeging aan de cast van ‘Eurovision’, de Netflix-film over het Eurovisiesongfestival. De 27-jarige zangeres speelt Katiana, een van de beste zangeressen van ‘haar’ land, IJsland. 

2 reacties

 • Annie Vano

  2 jaar geleden
  @Febe Chapin - het is een Netflix Original, een komische film erover, waarschijnlijk wel met een degelijk satire-gehalte.
 • Ka Ka

  2 jaar geleden
  Ik kan het eursong onzin zelf niet bekijken, laat staan een film er over.. Netflix moet beter blijven bij originele series gelijk Stranger Things.
 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 2. “Meesteroplichtster Anna Sorokin die New Yorkse jetset bedroog met miljonairsleven, wordt VS uitgezet”
  7

  “Meesterop­licht­ster Anna Sorokin die New Yorkse jetset bedroog met miljonairs­le­ven, wordt VS uitgezet”

  Een Russische vrouw die zich in New York voordeed als steenrijke Duitse erfgename en jarenlang honderdduizenden dollars wist te ontfutselen, dreigt op korte termijn de Verenigde Staten uitgezet te worden. De door verzinsels beroemd geworden Anna Sorokin (30) blijkt niet langer in het bezit van een geldig visum. Ze is vorige week donderdag door de immigratiedienst opgepakt, melden Amerikaanse media.
 1. Camping Coppens: Monique, Beau en Nora gaan voor het eerst in Zweden schaatsen
  Play

  Camping Coppens: Monique, Beau en Nora gaan voor het eerst in Zweden schaatsen

 2. Herken jij het nummer dat Senne en Lokko achterstevoren spelen?
  Play
  Popquiz

  Herken jij het nummer dat Senne en Lokko achterste­vo­ren spelen?