De piepjonge cast van de Franse film 'Cuties'.
Volledig scherm
De piepjonge cast van de Franse film 'Cuties'. © AP

Netflix aangeklaagd om Franse film ‘Cuties’

FilmEen openbaar aanklager in Texas is een rechtszaak gestart tegen Netflix vanwege de film ‘Cuties’. De man vindt dat de streamingdienst met de prent onzedelijke beelden van minderjarigen verspreidt.

 1. De heisa rond ‘Cuties’ is geen alleenstaand geval: ook deze films veroorzaakten enorme controverse
  PREMIUM
  Film

  De heisa rond ‘Cuties’ is geen alleen­staand geval: ook deze films veroorzaak­ten enorme controver­se

  Nu de Republikeinen een onderzoek eisen naar Netflix en de release van de Franse speelfilm ‘Cuties’, kan je de film gerust controversieel noemen. Al is dat geen uniek gegeven: in de loop der jaren zijn veel films onder vuur gekomen, waarbij protesten, polemieken en pogingen tot een boycot de toon zetten. Meestal zijn seks en religie de boosdoeners, maar de laatste jaren neemt ook het verzet tegen racistische films toe. Wij sommen enkele van de meest controversiële films ooit op.
 2. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 1. Erik Van Looy: "Fatma betekent vlekkeloos, hopelijk verloopt het ook vlekkeloos"
  Play
  De Slimste Mens Ter Wereld

  Erik Van Looy: "Fatma betekent vlekkeloos, hopelijk verloopt het ook vlekkeloos"

 2. Drama in Free Love Paradise: "ik walg van je!"
  Play

  Drama in Free Love Paradise: "ik walg van je!"