Natali Broods.
Volledig scherm
PREMIUM
Natali Broods.

Natali Broods is ‘Master’ van Filmfestival Oostende: “Er was een tijd dat ik me écht verloor in losse contacten”

FILMDora Van der Groen zag geen actrice in haar, maar intussen dartelt Natali Broods (46) al jaren tussen de planken, het scherm en de bioscoop. Als ‘Master’ van het Filmfestival Oostende kiest ze voor ons 10 films die haar onder de huid kropen en linkt ze de thema’s aan eigen ervaringen. Zo vertelt de actrice over de band met haar familie, de liefde voor haar gezin en twee kinderen en haar onzekerheden. “Ik heb geluk gehad dat ik een fantastische huisarts heb.”

0 reacties

 1. Hij verkrachtte en wurgde 13 vrouwen, maar werd nooit vervolgd: het waargebeurde verhaal achter ‘Boston Strangler’
  PREMIUM
  Film
  2

  Hij verkracht­te en wurgde 13 vrouwen, maar werd nooit vervolgd: het waargebeur­de verhaal achter ‘Boston Strangler’

  Hij misbruikte 300 vrouwen en vermoordde er 13. De ‘Boston Strangler’ was een van de beruchtste seriemoordenaars van de jaren ‘60. Met man en macht werd er gezocht, maar pas in 2013 kon de zaak gesloten worden, toen een neefje van de dader naar voren stapte. Nochtands had Albert DeSalvo - de moordenaar in kwestie - al jaren eerder de moorden bekend. Hoe kan dat? En wie was Albert, die de bijnaam ‘The Green Man’ kreeg? “Ik zag hoe mijn vader de tanden van mijn moeder uitsloeg.”
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  7

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 3. Ward Kerremans en tegenspeelster Sallie Harmsen over de productie van ‘Noise’: “Die chemie uitstralen? Dat moet als acteurs”
  Film

  Ward Kerremans en tegenspeel­ster Sallie Harmsen over de productie van ‘Noise’: “Die chemie uitstralen? Dat moet als acteurs”

  Op vrijdag 17 maart verschijnt op Netflix de psychologische thriller ‘Noise’. Een film met enkele bekende gezichten als Johan Leysen, Jennifer Heylen, Lize Feryn, Ward Kerremans en Sallie Harmsen in de cast. Die twee laatsten spelen bovendien ook een koppel in de film en kennen elkaar al jaren in het echte leven. “Wij hebben samen nog gestudeerd in Maastricht.”