Beeld uit 'Bambi'.
Volledig scherm
Beeld uit 'Bambi'. © anp

Na Winnie the Pooh krijgt ook Bambi een horrorfilm: “Het schattige hertje wordt een moordmachine”

FilmHet schattigste Disney-figuurtje toont binnenkort z'n gruwelijkste kant. Volgens verschillende Amerikaanse media is er namelijk een horrorfilm rond het hertje Bambi in de maak. Aan het roer zit hetzelfde team dat eerder ook ‘Winnie the Pooh’ een gruwelijke metamorfose gaf.

3 reacties

 • Joel Vandermeeren

  2 maanden geleden
  Het is jaren geleden dat ik met een film gelachen heb dat ik moest janken en op de grond lag te rollen. De lachspieren mogen de laatste jaren niet meer werken. Het enige wat je nog ziet tegenwoordig is geweld, geweld en geweld. Daar zitten ze dan mee te lachen. Triestige wereld is het geworden. Nog even en ik kijk geen TV meer, geen streaming en andere rommel.
 • Robert Thomassen

  2 maanden geleden
  Zieke grote mensen maatschappij. Nog geen moorden en psychose ’s genoeg?
 • Steven Boey

  2 maanden geleden
  Alsof de huggie wuggies nog niet erg genoeg zijn gaan we alles voor kindjes in horror omzetten. Van sommige dingen moet je gewoon afblijven!
 1. Brad Pitt vanaf vandaag te zien in 'Babylon': “De toekomst? Die is aan de jeugd, ik ga wel iets anders doen”
  Play
  Film

  Brad Pitt vanaf vandaag te zien in 'Babylon': “De toekomst? Die is aan de jeugd, ik ga wel iets anders doen”

  Hollywoodster Brad Pitt is vanaf vandaag te zien in de nieuwe film ‘Babylon’. VTM-journaliste Aagje Vanthomme sprak met de acteur over zijn ambities voor de toekomst. Maar naar eigen zeggen heeft hij er niet al te veel, wat acteren betreft. “De toekomst is aan de jeugd”, klinkt het. “Ik ben meer geïnteresseerd in nieuwe manieren om verhalen te vertellen.”
 2. Geen prijs voor ‘Close’, wel een sneer naar Will Smith en opvallende afwezigen: dit waren de Golden Globes
  Play
  FILM
  8

  Geen prijs voor ‘Close’, wel een sneer naar Will Smith en opvallende afwezigen: dit waren de Golden Globes

  Hollywood zette zich vannacht schrap voor de 80ste editie van de Golden Globes. De top van de tv- en filmindustrie - onder wie ‘onze’ Lukas Dhont - verzamelde in Los Angeles om een prestigieus beeldje te bemachtigen. Lukas greep helaas naast een beeldje, maar we kregen wel een Elvis-imitatie, een knipoog naar de jaren 80 en een steek naar de klap van Will Smith op de Oscars: dit is alles wat je moet weten over de Golden Globes 2023.