Regisseursduo Adil El Arbi (rechts) en Bilal Fallah (links) - 'Batgirl'
Volledig scherm
Regisseursduo Adil El Arbi (rechts) en Bilal Fallah (links) - 'Batgirl' © Photo News/ DC

Na schrappen van 'Batgirl': grote baas van Marvel steekt Adil El Arbi en Bilall Fallah een hart onder de riem

FilmHet nieuws dat ‘Batgirl’, de superheldenfilm van het regisseursduo Adil El Arbi (34) en Bilall Fallah (36) geschrapt wordt, kwam als een donderslag bij heldere hemel. Toch kunnen ze rekenen op veel warme reacties uit hun omgeving. Op Instagram bedankt Adil enkele van zijn collega’s en fans.

1 reactie

 • Feline Noé

  23 uur geleden
  Batman met Michael Keaton was mijn allereerste cinema film bezoek, een paar jaar onder de 'toegelaten' leeftijd. Wat een beleving... heel jammer dit DC onzin.
 1. Familie van Marilyn Monroe verdedigt ‘Blonde’-actrice: “Ze legt Marilyns glamour, menselijkheid en kwetsbaarheid vast”
  FILM
  2

  Familie van Marilyn Monroe verdedigt ‘Blon­de’-actrice: “Ze legt Marilyns glamour, menselijk­heid en kwetsbaar­heid vast”

  De Cubaanse actrice Ana de Armas (34) krijgt de eer om Hollywoodicoon Marilyn Monroe te vertolken in de biopic ‘Blonde’. Netflix loste nog maar net de trailer, maar de reacties zijn nu al verdeeld. De looks van de actrice kloppen helemaal, maar haar Cubaanse accent past niet bij de rol volgens velen. Marilyns familie zelf sprong daarom in de bres voor de actrice.