'Grease'
Volledig scherm
'Grease' © Brunopress

Na overlijden Olivia Newton-John: het verhaal van succesfilm ‘Grease’. “Ik wilde mezelf niet voor schut zetten”

FilmZe was al 29 en vooral bekend als zangeres, en toch wist Olivia Newton-John de rol van tiener Sandy in hitfilm ‘Grease’ te versieren. Met dank aan tegenspeler John Travolta, zo bleek. Nu de actrice en zangeres op 73-jarige leeftijd overleden is aan de gevolgen van borstkanker, blikken we terug op de film die van haar een wereldster maakte. 

6 reacties

 • gilles herpoel

  2 maanden geleden
  Prachtige muziek en hou ontzettend van Grease. Rip
 • Agnes Volginsky

  2 maanden geleden
  Dit komt als donderslag bij heldere hemel , zo'n prachtige dame , en dan nog met het hart op de juiste plaats ! Zij en John blijven voor mij twee warme mensen met de capaciteit om met hun acteertalent de mensen te boeien. Deze film zal me voor altijd bijblijven , JEUGDSENTIMENT 🤗🤗🤗
 • Germain De Block

  2 maanden geleden
  Klasse actrise met stijl en een geweldige stem,integenstelling tot onze kwelers ,zoals in het witte paard.r.i.p.
 • Steven-Acuna Snijjckers

  2 maanden geleden
  R.I.P
 • robert denonne

  2 maanden geleden
  zou een mooi koppel geweest zijn
 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.
 2. Crewleden ‘Don’t Worry Darling’ springen in de bres voor Olivia Wilde: “Er was geen sprake van ruzie”
  Film

  Crewleden ‘Don’t Worry Darling’ springen in de bres voor Olivia Wilde: “Er was geen sprake van ruzie”

  De nieuwe prent ‘Don’t Worry Darling’ werd de voorbije weken enorm geplaagd door negatieve publiciteit én roddels. Zo zou het naar verluidt niet klikken tussen hoofdrolspeelster Florence Pugh (26) en regisseuse Olivia Wilde (38). Die laatste zou namelijk hebben aangepapt met Harry Styles op de set, tot groot ongenoegen van zijn tegenspeelster. De crew- en productieleden ontkrachten nu alle geruchten. “De beschuldigingen zijn onjuist”, klinkt het in verklaringen die ‘Page Six’ en ‘People’ in handen kregen.