Yifei Liu in 'Mulan'
Volledig scherm
Yifei Liu in 'Mulan' © AP

‘Mulan’ succes voor Disney ondanks kritiek: “Al 9 miljoen kijkers in VS”

FilmNegen miljoen Amerikanen lijken de afgelopen twee weken via de streamingdienst Disney+ naar de live action-remake van ‘Mulan’ te hebben gekeken. Dat melden Amerikaanse media op basis van berekeningen. Dit zou betekenen dat de film een grote hit voor de studio is.

 1. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.
 2. Pure nostalgie: reünie tussen ‘Indiana Jones’-acteurs Harrison Ford en kindster Ke Huy Quan
  Film
  2

  Pure nostalgie: reünie tussen ‘Indiana Jo­nes’-ac­teurs Harrison Ford en kindster Ke Huy Quan

  Afgelopen weekend vond het Disney-event D23 plaats. De beurs liep over van de grote sterren, onder wie ook acteur Harrison Ford (80). Hij was aanwezig ter promotie van zijn vijfde ‘Indiana Jones’-film, en achter de schermen ontstond er een hartverwarmende reünie. Hij liep er namelijk voormalig kindsterretje Ke Huy Quan (51), beter bekend als ‘Short Round’, tegen het lijf.
 3. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 4. Crewleden ‘Don’t Worry Darling’ springen in de bres voor Olivia Wilde: “Er was geen sprake van ruzie”
  Film

  Crewleden ‘Don’t Worry Darling’ springen in de bres voor Olivia Wilde: “Er was geen sprake van ruzie”

  De nieuwe prent ‘Don’t Worry Darling’ werd de voorbije weken enorm geplaagd door negatieve publiciteit én roddels. Zo zou het naar verluidt niet klikken tussen hoofdrolspeelster Florence Pugh (26) en regisseuse Olivia Wilde (38). Die laatste zou namelijk hebben aangepapt met Harry Styles op de set, tot groot ongenoegen van zijn tegenspeelster. De crew- en productieleden ontkrachten nu alle geruchten. “De beschuldigingen zijn onjuist”, klinkt het in verklaringen die ‘Page Six’ en ‘People’ in handen kregen.