Ana de Armas.
Volledig scherm
Ana de Armas. © Photo News

Misnoegde fans eisen 5 miljoen van filmstudio: “Ana de Armas zat in de trailer van ‘Yesterday’, maar niet in de film zelf”

FilmTwee boze fans hebben filmstudio Universal aangeklaagd. Zij eisen 5 miljoen dollar (zo’n 4,4 miljoen euro) omdat zij zich bedrogen voelen na het bekijken van de prent ‘Yesterday’. Dat melden Amerikaanse media. “Actrice Ana de Armas was wel te zien in de trailer, maar zij haalde de eindmontage niet”, halen ze aan als reden van hun aanklacht.

2 reacties

 • Jony Moerenhout

  4 maanden geleden
  Ze eisen 5 miljoen voor alle getroffen consumenten. Gaan ze die mensen dan ook hun deel terug betalen. Of is het om in hun eigen zak te steken? Als je het mij vraagt willen ze rap veel geld voor een verwijderde scene.
 • Gert Van Bunderen

  4 maanden geleden
  Lijkt mij een leuke bijverdienste. Begrijp ook niet waarom die scene eruit is geknipt, was een prachtig geweest voor in de film.
 1. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.