Volledig scherm
© EPA

Matthias Schoenaerts steelt de show op Filmfestival Venetië

FilmMatthias Schoenaerts als gast op het bekende filmfestival van Venetië: het begint stilaan een traditie te worden. Hij stelde er zopas zijn nieuwste film 'Frères Ennemis' voor. En het moet gezegd: hij wist de show te stelen.

 1. Terwijl Johnny Depp uitgespuwd wordt door Hollywood, krijgt ex Amber Heard wel steun: “Ik keer terug in de tweede ‘Aquaman’-film”
  Film

  Terwijl Johnny Depp uitgespuwd wordt door Hollywood, krijgt ex Amber Heard wel steun: “Ik keer terug in de tweede ‘Aqua­man’-film”

  Terwijl Johnny Depp (57) ontslagen werd bij de ‘Fantastic Beasts’-franchise, krijgt z’n ex Amber Heard (34) wel nog steun in Hollywood. De actrice bevestigde in Entertainment Weekly dat ze te zien zal zijn in de tweede ‘Aquaman’-film. Opvallend, want de superheldenprent en de ‘Fantastic Beasts’-films worden allebei door Warner Bros. gemaakt.
 2. To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  Dit weekend maakt Wout van Aert zijn comeback in het veld. Na een kort maar succesrijk wegseizoen haalt de alleskunner van Jumbo-Visma in Kortrijk en Tabor zijn crossfiets weer van stal. Maar wat doet u? Neemt u Wout van Aert op in uw Gouden Cross-ploeg of niet? Om het dilemma voor u wat te verlichten, geven we u hieronder enkele redenen waarom de drievoudige wereldkampioen wél of geen plekje in uw team verdient.
 1. Koningin Mathilde spreekt jongeren moed in: "Geloof in jezelf"
  Play

  Koningin Mathilde spreekt jongeren moed in: "Geloof in jezelf"

 2. André Hazes Junior draait de rollen om in The Voice Senior en doet zelf auditie
  Play

  André Hazes Junior draait de rollen om in The Voice Senior en doet zelf auditie