The Old Guard
Volledig scherm
The Old Guard © Netflix

Matthias Schoenaerts schittert in Netflix-film naast Charlize Theron: “Toen we hem aan boord kregen, wist ik: we zullen onze lat hoger moeten leggen”

FilmHij transformeerde al in een racepiloot, vetmester, duikbootofficier en paardentemmer, maar een onsterfelijke superheld, dat is ook voor Matthias Schoenaerts (42) nieuw. Vanaf vandaag is hij aan de zijde van Charlize Theron (44) te zien in zijn eerste productie voor Netflix. En daar was vooral die laatste dolbij mee.

1 reactie

 • Jurgen Meurs

  2 jaar geleden
  Theron spreekt over een decade, dat lijkt me dus 10 jaar en geen 15. Ongeveer 10 jaar geleden had je Bullhead (rundskop) en Rust and Bone (de rouille et d'os) allebei films met internationale faam dus het zou best wel eens kunnen wat ze zegt.
 1. Netflix gaat strijd aan met Disney+: plannen voor film-universum rond ‘The Gray Man’
  Film

  Netflix gaat strijd aan met Disney+: plannen voor film-universum rond ‘The Gray Man’

  De Canadese acteur Ryan Gosling (41) heeft sinds vorige week een nieuwe actiefilm uit: ‘The Gray Man’. Het streamingplatform Netflix heeft nu al, samen met het regisseursduo Russo, laten weten dat ze nog plannen in petto hebben met de prent. Ze willen een universum rond de film uitbouwen. Het woord universum doet al snel denken aan het Marvel-universum van, jawel, concurrent Disney+. Een ding is alvast bevestigd: er is een sequel op komst én Gosling speelt opnieuw de hoofdrol.