Matthias Schoenaerts
Volledig scherm
Matthias Schoenaerts © Régine Mahaux

Matthias Schoenaerts naast Robert De Niro in mysterieuze nieuwe film van David O. Russell

FilmMatthias Schoenaerts (43) is binnenkort te zien in een nieuwe film van regisseur David O. Russell. Over de prent is nog niet veel geweten, alleen dat er een heuse sterrencast aanwezig zal zijn op de set.

2 reacties

 • Marianne Van den Lemmer

  2 maanden geleden
  Wat had ik het Matthias graag gegund dat zijn vader het succes van zijn zoon nog had kunnen meemaken.
 • jeannine truyts

  2 maanden geleden
  en dan zie je hem als figurant in een waas achter De Niro passeren ; da's natuurlijk ook "samenwerken" ; 't is maar hoe je het wil verkopen, nietwaar ? ... NONKELJEAN
 1. INTERVIEW. Jodie Foster uit semi-pensioen voor nieuwe film ‘The Mauritanian’: “Ik heb eigenlijk nooit geweten dat er iets anders was, buiten films maken”
  Celebrities
  2

  INTERVIEW. Jodie Foster uit se­mi-pensioen voor nieuwe film ‘The Mauritani­an’: “Ik heb eigenlijk nooit geweten dat er iets anders was, buiten films maken”

  58 jaar is ze ondertussen, en na een leven vol acteren doet Jodie Foster het eindelijk wat rustiger aan. Enkel wanneer projecten haar écht raken, wil ze nog tijd besteden aan het werk. ‘The Mauritanian', gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een man die 14 jaar onschuldig in Guantánamo zit, is zo’n project. Een goede keuze trouwens, want Foster won zondagavond een vierde Golden Globe Award voor haar rol in de film.
 2. Matthias Schoenaerts: “Toen mijn vader in coma lag na een psychose, was dat een totale ommezwaai in mijn leven”
  PREMIUM
  Showbizz

  Matthias Schoe­naerts: “Toen mijn vader in coma lag na een psychose, was dat een totale ommezwaai in mijn leven”

  Zelfs een wereldwijde pandemie krijgt het optimisme van acteur Matthias Schoenaerts (42) niet kapot. Omdat hij uit eigen ervaring weet hoeveel schoonheid er kan ontstaan uit de meest uitzichtloze situaties. “Ik heb vaak genoeg met mijn rug tegen de muur gestaan, ik zal altijd een uitweg vinden.” Nu hij technisch werkloos thuis in Antwerpen zit, concentreert hij zich onder meer op zijn street art, waarmee hij ook aandacht voor de problematiek van het Belgische detentiewezen vraagt. “Ik ging al vaak vrienden bezoeken in de gevangenis. Wie dat ‘een hotel’ durft te noemen, shame on you.”
 1. Luk Alloo op bezoek bij 'hoarder' Jacques die al 40 jaar tussen bergen elektronica leeft
  Play
  Alloo

  Luk Alloo op bezoek bij 'hoarder' Jacques die al 40 jaar tussen bergen elektroni­ca leeft

 2. Wat als... je onenighstand plots voor je staat in 'Uit De Kleren'?
  Play
  Uit De Kleren

  Wat als... je onenigh­stand plots voor je staat in 'Uit De Kleren'?