AP
Volledig scherm
© AP

Matthias Schoenaerts gaat opnieuw samenwerken met Charlize Theron

FILMGoed nieuws voor Matthias Schoenaerts: hij mag opnieuw samen acteren met Charlize Theron. De acteur is gecast in het vervolg op superheldenthriller 'The Old Guard', die afgelopen juli in première ging op Netflix en erg goed werd onthaald.

2 reacties

 • Jan Van Bavel

  4 weken geleden
  Je hebt al heel veel geluk gekend, bewaar dat.
 • Jeanine De Sutter

  4 weken geleden
  Goe bezig Matthias!
 1. ‘Wizard Of Oz’-jurk van Judy Garland na mysterieuze verdwijning teruggevonden
  Film

  ‘Wizard Of Oz’-jurk van Judy Garland na mysterieu­ze verdwij­ning teruggevon­den

  De iconische blauwe jurk die Judy Garland droeg als haar personage Dorothy Gale in de film ‘The Wizard Of Oz’ (1939) is decennia nadat het kledingstuk werd gedoneerd teruggevonden bij de Catholic University of America in Washington DC. De jurk werd in 1972 aan de onderwijsinstelling geschonken, maar verdween daar op mysterieuze wijze. Matt Ripa, docent drama en muziek aan de universiteit, ‘kan het nog steeds niet geloven’. Dat meldt The New York Post.
 2. IN BEELD. Glamour, maar vooral veel glitter op de rode loper van Cannes
  Celebrities

  IN BEELD. Glamour, maar vooral veel glitter op de rode loper van Cannes

  Eindelijk ontwaakt de filmwereld uit haar winterslaap: in Cannes is de 74ste editie van het filmfestival van start gegaan. De coronadreiging weerhield de groten der Hollywood er niet van om van heinde en verre af te zakken naar de hoofdstad van de film. Al was het maar om het stof uit hun glamoureuze - maar bovenal oogverblindend glitterende - baljurken te kloppen. Dit waren de meest opvallende looks op de rode loper.