Mary Poppins
Volledig scherm
Mary Poppins © Giphy

‘Mary Poppins’ blaast 55 kaarsjes uit: dit wist je nog niet over de Disney-klassieker

Film55 jaar geleden ging ‘Mary Poppins' in première. De film betekende de grote doorbraak voor hoofdrolspeelster Julie Andrews, maar kende je deze tien weetjes al? 

1 reactie

 • Marc Baeyens

  3 jaar geleden
  Mary Poppins was en is niet mijn ding.
 1. Tom Cruise zit niet verlegen om stunt: ‘Top Gun’-acteur met helikopter naar première nieuwe film
  Play
  Film
  3

  Tom Cruise zit niet verlegen om stunt: ‘Top Gun’-ac­teur met helikopter naar première nieuwe film

  Tom Cruise (59) kwam per helikopter aan op de wereldpremière van zijn nieuwe film ‘Top Gun: Maverick’ in het USS Midway Museum in San Diego, waar fotografen, pers en fans hem stonden op te wachten. Cruise kruipt na 36 jaar weer in de huid van Pete ‘Maverick’ Mitchell, het personage waarmee hij in 1986 wereldberoemd werd door de film ‘Top Gun’. Hoewel Cruise erom bekendstaat al zijn stunts zelf te willen doen, zat hij dit keer niet achter de stuurknuppel van de helikopter.
 2. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.