Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Marvel plant geen onmiddellijk vervolg op ‘Eternals’

FILMEen vervolg op de nieuwste Marvelfilm ‘Eternals’ is niet noodzakelijk. Dat zegt producent Nate Moore in een interview met de Toronto Sun. “Het is niet iets wat je per se moet hebben bij deze film”, klinkt het. Fans speculeren echter dat de extreem lage score op Rotten Tomatoes voor de afwachtende houding van Marvel zorgt. 

 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 2. Grapjes maken dat je niet gaat trainen voor ‘Batman’? Geen goed idee, weet nu ook Robert Pattinson
  Film

  Grapjes maken dat je niet gaat trainen voor ‘Batman’? Geen goed idee, weet nu ook Robert Pattinson

  In maart komt ‘The Batman’ uit, zoals de naam al doet vermoeden, een nieuwe ‘Batman’ film met Robert Pattinson (35) in de hoofdrol. De verwachtingen zijn hoog en de druk op Pattinson is groot. Dat bleek toen er in mei 2020 een relletje uitbrak nadat de acteur in een interview met GQ zei dat hij niet ging trainen voor zijn rol als Batman. Een mopje, maar daar konden fans absoluut niet mee lachen.
 1. 'House of Cards'- acteur Kevin Spacey terug op de filmset, ondanks miljoenenclaim van Netflix
  Celebrities

  'House of Cards'- acteur Kevin Spacey terug op de filmset, ondanks miljoenen­claim van Netflix

  Sinds Kevin Spacey (62) in 2017 werd beschuldigd van seksueel wangedrag, zat zijn carrière serieus in het slop. Maar nu staat Spacey opnieuw op de filmset, deze keer in Kroatië. Een broodnodige opsteker, want een maand geleden werd bekend gemaakt dat de controversiële acteur een schadevergoeding van 31 miljoen dollar moet betalen aan producten van de Netflix-serie ‘House of Cards’.