Elizabeth Olsen en Paul Bettany in 'WandaVision'
Volledig scherm
PREMIUM
Elizabeth Olsen en Paul Bettany in 'WandaVision' © Marvel

‘Marvel Cinematic Universe’ gaat nieuwe fase in: meer helden op meer schermen

FilmEen nieuwe fase in Disneys Marvel-universum gaat vandaag van start. Niet met een film, maar met de tv-reeks ‘WandaVision’  op streamingdienst Disney+. En dat is tekenend voor de ambitieuze toekomstplannen die de superheldenfabriek koestert.

4 reacties

 • Freddy De Vos

  1 maand geleden
  Laat Disney maar doen, zij weten duidelijk hoe het moet. Koop een paar fantatische dingen op en melk ze uit als een koe (Star Wars, Marvel, ...). Natuurlijk gaan we kijken, omdat ze het steeds een mooie manier kunnen brengen. Liever een uitgemolken koe in schoonheid, dan al die rommel die men vandaag de dag durft uit te zenden! Meer superhelden Disney, meer!
 • Daniel Wouters

  1 maand geleden
  Niet om aan te zien die superheldenfilms ,is blijkbaar een tijdsverschijnsel blijkbaar bij gebrek aan echte helden.
 • Elise Van Damme

  1 maand geleden
  Met andere woorden ze gaan de Marvel helden kapotcommercialiseren.
 • Alexa Grieken

  1 maand geleden
  Beetje teveel van het goede momenteel naar mijn mening. We zullen wel zien, heb zelf meer interesse voor alle nieuwe Star Wars projecten en Deadpool uiteraard.
 1. Adil & Bilall praten voor het eerst over hun grote klus bij Marvel: “Miljarden mensen houden ons in 't oog. Eén fout en ze pakken ons”
  PREMIUM
  Showbizz

  Adil & Bilall praten voor het eerst over hun grote klus bij Marvel: “Miljarden mensen houden ons in 't oog. Eén fout en ze pakken ons”

  Rotjaar 2020 was voor hen professioneel een hoogvlieger. Geopend met een knal - hun film 'Bad Boys for Life' werd een wereldhit - sluiten ze af met de prestigieuze reeks 'Ms. Marvel'. Een primeur, want het is de eerste verfilming van een moslimkarakter uit de Marvel-stal. Voor één keer geen 'putains' en grappen bij Adil en Bilall, ze staan gemillimeterd scherp. "Miljarden mensen houden ons met de laser in 't oog. Eén fout en ze pakken ons."
 1. Kussen op een eerste date: done or not done?
  Play

  Kussen op een eerste date: done or not done?

 2. Eva Daeleman in HLN TALKS: “Dit is niet de wereld waarin ik mijn kind wil laten opgroeien”
  Play

  Eva Daeleman in HLN TALKS: “Dit is niet de wereld waarin ik mijn kind wil laten opgroeien”