Tilda Swinton (links) als The Ancient One in 'Doctor Strange', naast Chiwetel Ejiofor
Volledig scherm
Tilda Swinton (links) als The Ancient One in 'Doctor Strange', naast Chiwetel Ejiofor © AP

Marvel-baas heeft spijt van whitewashing in ‘Doctor Strange’

FilmIn 2016 ontstond er controverse toen Marvel Studios de blanke actrice Tilda Swinton (60) koos om de rol van The Ancient One, een Aziatisch mannelijk personage, te spelen in ‘Doctor Strange’. Niet de beste keuze, geeft Marvel-baas Kevin Feige (47) nu toe in Men’s Health.  

 1. Laatste draaidag van Vlaamse thriller ‘Ritueel’ gaat door op technische locatie
  Play
  Film

  Laatste draaidag van Vlaamse thriller ‘Ritueel’ gaat door op technische locatie

  De opnames van ‘Ritueel’, de nieuwe langspeelfilm van Hans Herbots (51), zitten er bijna op. Vandaag is de laatste draaidag officieel aangebroken, maar hoofdrolspelers Marie Vinck (38) en Geert Van Rampelberg (45) zullen nog een laatste keer alles uit de kast moeten halen. De laatste scènes worden namelijk ingeblikt op een technische en gecontroleerde locatie. “Fijn dat we hier kunnen eindigen om de laatste details af te ronden”, klinkt het bij de regisseur van de film.
 2. Daarom waren Paul Rudd en Cole Sprouse niet aanwezig op de ‘Friends’-reünie
  FILM
  2

  Daarom waren Paul Rudd en Cole Sprouse niet aanwezig op de ‘Friends’-reü­nie

  Van Reese Witherspoon tot Tom Selleck: de ‘Friends’-reüniespecial bevatte naast de reguliere castleden veel van de iconische gaststerren van de show. De grote afwezigen waren Paul Rudd (52) en Cole Sprouse (28), respectievelijk Mike - de man van Phoebe - en Ben, de zoon van Ross en Carol. De regisseur van de ‘Friends’-reünie legt nu uit hoe het komt dat de acteurs niet te zien waren in de show.