Marie Vinck in Ritueel
Volledig scherm
PREMIUM
Marie Vinck in Ritueel © RV

Marie Vinck leerde duiken voor hoofdrol in ‘Ritueel’: “Urenlang onder water blijven, dat doet iets met je geest”

FilmShe’s back. Vijf jaar nadat ze met ‘Sprakeloos’ voor het laatst op het witte doek te zien was, staat Marie Vinck (39) er weer. En hoe. Als forensisch duikster Kiki - haar tweede hoofdrol - gaat ze in ‘Ritueel’ de strijd aan met de demonen uit haar verleden. En ook zelf moest ze een aantal obstakels overwinnende. “Voor deze rol ben ik echt uit mijn comfortzone moeten stappen.”

 1. “Ik ben een krijger zoals jij, ik hoor te vechten”: nieuwe trailer gelost van ‘Avatar: The Way of Water’
  Play
  Film

  “Ik ben een krijger zoals jij, ik hoor te vechten”: nieuwe trailer gelost van ‘Avatar: The Way of Water’

  De fans hebben er lang op gewacht, maar na dertien jaar zijn de blauwe wezens van Pandora eindelijk terug. Op 16 december verschijnt de sequel ‘Avatar: The Way of Water’ in de bioscopen. Om de liefhebbers alvast helemaal klaar te stomen werd er een gloednieuwe trailer gedropt. Jake Sully staat met zijn familie centraal in het verhaal, maar er duikt een dreiging op. Slagen ze erin om elkaar én hun planeet te beschermen?
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 3. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.