Donald Trump in 'Home Alone 2'.
Volledig scherm
Donald Trump in 'Home Alone 2'. © YouTube

Macaulay Culkin 'voor' wegknippen Donald Trump in ‘Home Alone 2'

FilmNa zijn verkiezingsnederlaag en de weigering om deze te erkennen, gingen er in de Verenigde Staten veel geluiden op om Donald Trump (74) uit de film ‘Home Alone 2' te knippen. De president had daarin een klein gastrolletje. Ook hoofdrolspeler Macaulay Culkin lijkt daarmee akkoord te gaan. 

5 reacties

 • Koenraad Verstraeten

  5 dagen geleden
  @David Wittenberg; dan heb je niet opgelet, beste man. De scène , zoals hierboven op de foto afgebeeld was duidelijk en 'ongeknipt' te aanschouwen want heb de film ook gezien en gesmaakt. En, al ben ik geen DT-fan; laat die film gewoon zoals hij is en was. Dit is gewoon een présedent scheppen. Ik bedoel maar; wat is het volgende en waar gaat het eindigen??
 • David Wittenberg

  1 week geleden
  Hij was al weggeknipt in de versie die ze op nieuwjaar hebben gespeeld. Mooi zo
 • Laurent Van der elst

  1 week geleden
  Voor de jaren 1960 was bij definitie elke blanke acteur fascistisch. Schrap dan ook al die films en alle boeken. Dit is pure censuur en leidt tot het tegenovergestelde wat je wil bereiken. Alle vrouwonwaardige lectuur moet ook verboden worden! Begin maar met de Bijbel!
 • freddy cardoen

  1 week geleden
  Belachelijker kan het niet . Triestige gang van zaken . Die kleine heeft anders wel goed geld verdiend aan die film .
 • eddy van dorst

  1 week geleden
  Hopelijk krijgt dat joch nooit nog een rol
 1. INTERVIEW. Sia reageert op heisa rond nieuwe film: “Ik heb daar echt een gebroken hart aan overgehouden, al had ik het wel een beetje verdiend”
  PREMIUM
  Film

  INTERVIEW. Sia reageert op heisa rond nieuwe film: “Ik heb daar echt een gebroken hart aan overgehou­den, al had ik het wel een beetje verdiend”

  Er blijft maar kritiek komen op ‘Music’, de nieuwe film van zangeres Sia (45). Die reageert tijdens een exclusief gesprek met onze Hollywood-reporter voor het eerst op de hele hetze, en zegt dat ze spijt heeft dat ze op social media in de clinch ging met haar criticasters: “Ik heb alle shit die ik over mij heen kreeg ook wel een beetje verdiend.”
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Arnold Schwarzenegger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"
  Play

  Arnold Schwarzen­eg­ger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"