Bart Hollanders en Maaike Neuville naast een zombie tijdens de opnames van ‘Yummy’.
Volledig scherm
Bart Hollanders en Maaike Neuville naast een zombie tijdens de opnames van ‘Yummy’. © Bram Goots

Maaike Neuville speelt hoofdrol in eerste Vlaamse zombiefilm ‘Yummy’: “Ik moest hier gewoon aan meedoen”

FilmDe meest prettig gestoorde Vlaamse film voor 2019 lijkt bij deze al gekend. De producenten van onder meer ‘Black’, ‘Patser’ en ‘Torpedo’ wagen zich nu met ‘Yummy’ aan een actievolle horrorkomedie. De opnames zijn gestart en lopen gedurende één maand in Maaseik. 

2 reacties

 • sjaak vanslembrouck

  4 jaar geleden
  De zoveelste Flop van Belgische bodem dus ? Ik bekijk erg zelden een vlaamse film en hoop dat het na de xmaal honderdste poging 1xmaal een goede film zal zijn en toch word ik telkens teleurgesteld. Net olsof alle regiseurs in dit land kleuters zijn
 • Henri Troyat

  4 jaar geleden
  Wat is er mis met een goeie komedie? Niks, maar je moet kunnen acteren en daar wringt het schoentje. Bij zombiefilms smeren ze je in met kunstbloed en dat is het dan. Kleinste kind (bij wijze van spreken) kan erin meespelen, hoef je geen acteur of actrice voor te zijn.
 1. Nu de zesde (en laatste) ‘Jurassic’-prent uitkomt: hoe gaat het nog met de kinderen uit de originele film?
  Film
  2

  Nu de zesde (en laatste) ‘Jurassic’-prent uitkomt: hoe gaat het nog met de kinderen uit de originele film?

  In 1993 kwam Steven Spielberg voor het eerst aanzetten met ‘Jurassic Park’. Een schot in de roos, blijkt zes films later. Vanaf deze week kan je in de bioscoop immers gaan kijken naar ‘Jurassic World: Dominion’, de vermoedelijk laatste film in de franchise waar ook enkele oudgedienden in opduiken. Wie echter niet te zien zijn, zijn de kinderen uit de eerste film. Hoe is het intussen met hen?
 2. Halle Bailey ontroert castleden van ‘The Little Mermaid’: “Ze zingt vanuit haar hart”
  Film

  Halle Bailey ontroert castleden van ‘The Little Mermaid’: “Ze zingt vanuit haar hart”

  De Amerikaanse zangeres Halle Bailey (22) neemt de rol van de populaire roodharige zeemeermin op zich in de live-actionfilm van ‘The Little Mermaid’. Niemand minder dan actrice Melissa - Ursula - McCarthy (51) vervoegt de cast. Ze vertelde in Bravo’s ‘Watch What Happens Live’ hoe ontroerd zij en de andere castleden waren toen ze Halle hoorden zingen. “Ze is echt buitengewoon”, klonk het.