'Love Actually'
Volledig scherm
'Love Actually' © ANP Kippa

‘Love Actually’-regisseur zou de film nu anders aanpakken: “Het gebrek aan diversiteit vind ik ongemakkelijk”

FILMRichard Curtis (66) had achteraf gezien graag meer diversiteit in zijn film ‘Love Actually’ gehad. Dat bekende de regisseur van de populaire kerstfilm uit 2003 in een reüniespecial op de Amerikaanse tv-zender ABC.

3 reacties

 • Leen Demeyer

  2 maanden geleden
  Benny en Ria, het is niet omdat jullie er zich lekker comfortabel bij voelen dat dit voor anderen ook zo is.
 • Benny De Keyzer

  2 maanden geleden
  Waarom moet er overal 'diversiteit' en andere woke zever in geforceerd worden? De cast van Black Panther was (bijna) volledig zwart en die film werd overal bejubelt voor zijn 'diversiteit', dus als er geen zwarten inzitten is het niet divers maar als er enkel zwarten inzitten en geen blanken is het plots wel een toonbeeld van 'diversiteit'? Dat krijg je toch niet uitgelegd?!
 • Ria De kock

  2 maanden geleden
  Moet dat nu, die film was geweldig zoals hij is . altijd dat woke gedoe wordt een mens echt beu.
 1. “Als ze blijft volharden, kan dat uitlopen op een oorlog”: ‘Dirty Dancing’ zorgt voor bitse strijd tussen Jennifer Grey en weduwe Patrick Swayze
  PREMIUM
  Celebrities
  5

  “Als ze blijft volharden, kan dat uitlopen op een oorlog”: ‘Dirty Dancing’ zorgt voor bitse strijd tussen Jennifer Grey en weduwe Patrick Swayze

  Goed nieuws voor de fans van ‘Dirty Dacing’: 27 jaar nadat de kaskraker in première ging, is er officieel een vervolg in de maak. Helaas is niet iedereen even enthousiast over de sequel. Lisa Niemi (66), de weduwe van Patrick Swayze, zou absoluut niet te spreken zijn over de plannen. En dat tot grote wanhoop van die andere hoofdrolspeelster, Jennifer Grey (62), die als producent mee aan het roer zit. Nochtans had ze allesbehalve een goede werkrelatie met haar tegenspeler. “Patrick weigerde om het alleen maar voor het geld te doen.”
 2. Hoe komt het toch dat ‘Sherlock Holmes 3' twaalf jaar na vorige prent nog steeds niet gemaakt is? “Er loopt vanalles mis”
  Film

  Hoe komt het toch dat ‘Sherlock Holmes 3' twaalf jaar na vorige prent nog steeds niet gemaakt is? “Er loopt vanalles mis”

  Deze maand is het inmiddels twaalf jaar geleden dat we nog eens konden genieten van Robert Downey Jr in de rol van Sherlock Holmes, in één van de gelijknamige films. Hoewel de derde film in de populaire reeks steevast op de releaselijsten van Warner Bros. blijft staan, en volgens de filmstudio dus nog steeds gemaakt zal worden, moeten we nog steeds op onze honger blijven zitten. Een mysterie dat alleen Sherlock zelf kan oplossen?
 1. Will Smith en Martin Lawrence bevestigen ‘Bad Boys 4' (en Adil en Bilall zullen opnieuw regisseren)
  Film
  11

  Will Smith en Martin Lawrence bevestigen ‘Bad Boys 4' (en Adil en Bilall zullen opnieuw regisseren)

  Will Smith (54) en Martin Lawrence (57) hebben dinsdag bevestigd dat er een vierde deel van hun ‘Bad Boys’-filmreeks komt. "Het is officieel: ‘Bad Boys 4'", zeggen de acteurs in een filmpje dat ze op sociale media hebben gedeeld. Volgens Amerikaanse filmwebsites wordt de actieprent, net als de voorganger uit 2020, geregisseerd door Adil El Arbi (34) en Bilall Fallah (37). Wanneer ‘Bad Boys 4' uitkomt, is nog niet bekend. De actiefilms draaien rond een roekeloos agentenduo, gespeeld door Smith en Lawrence. De eerste twee delen kwamen uit in 1995 en 2003.