REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Lindsay Lohan gaat weer acteren: ze krijgt hoofdrol in kerstfilm Netflix

FilmLindsay Lohan (34) gaat opnieuw acteren. De actrice, die jarenlang niet meer aan de bak kwam, zal in een nieuwe romantische komedie van Netflix te zien zijn. Dat maakte de streamingdienst maandag op Twitter bekend.

1 reactie

 • Pieter De Weerdt

  1 jaar geleden
  Je zal het heel goed doen Lindsay. Ben een grote fan van jou en je films
 1. Ana de Armas lijkt als twee druppels water op Marilyn Monroe in trailer van Netflix-film ‘Blonde’
  Play
  Film

  Ana de Armas lijkt als twee druppels water op Marilyn Monroe in trailer van Net­flix-film ‘Blonde’

  Netflix heeft donderdagochtend de eerste beelden gelost van ‘Blonde’, een biopic over het leven van Marilyn Monroe. De Cubaanse actrice Ana de Armas (34) kruipt in de huid van de iconische Hollywood-ster en de gelijkenissen tussen de twee zijn alvast treffend. De trailer toont duidelijk de mentale moeilijkheden en stemmingswisselingen waar Monroe mee kampte. Ook staat de film stil bij verschillende hoogtepunten uit haar carrière. Zo is een stukje uit de wereldberoemde scène uit de klassieker ‘The Seven Year Itch’ te zien, waarin de rok van de blonde actrice omhoogvliegt. ‘Blonde’ verschijnt in de maand september op Netflix, een exacte datum is er voorlopig nog niet.
 2. Nu de zesde (en laatste) ‘Jurassic’-prent uitkomt: hoe gaat het nog met de kinderen uit de originele film?
  Film
  2

  Nu de zesde (en laatste) ‘Jurassic’-prent uitkomt: hoe gaat het nog met de kinderen uit de originele film?

  In 1993 kwam Steven Spielberg voor het eerst aanzetten met ‘Jurassic Park’. Een schot in de roos, blijkt zes films later. Vanaf deze week kan je in de bioscoop immers gaan kijken naar ‘Jurassic World: Dominion’, de vermoedelijk laatste film in de franchise waar ook enkele oudgedienden in opduiken. Wie echter niet te zien zijn, zijn de kinderen uit de eerste film. Hoe is het intussen met hen?