Disney+
Volledig scherm
© Disney+

‘Lightyear’ niet te zien op Disney+ in Midden-Oosten wegens kus tussen twee vrouwen

Film“Tot aan de sterren en daar voorbij” zal ‘Lightyear’ niet raken. De film wordt namelijk niet vertoond op het streamingsplatform Disney+ in het Midden-Oosten. Deze beslissing komt er nadat de Pixarfilm eerder al werd verbannen uit de bioscopen wegens het feit dat de beste vriendin van astronaut Buzz Lightyear een relatie heeft met een vrouw en haar een kus geeft.

1 reactie

 • franky van damme

  2 maanden geleden
  Ze hebben gelijk dat ze het niet promoten. Hier wordt het de kinderen bijna opgedrongen.
 1. Affaires, meerdere knokpartijen en een tragisch overlijden: achter de schermen van ‘Rebel Without a Cause’
  PREMIUM
  FILM

  Affaires, meerdere knokpartij­en en een tragisch overlijden: achter de schermen van ‘Rebel Without a Cause’

  67 jaar geleden kwam ‘Rebel Without a Cause’ uit. De recensies waren niet allemaal positief, maar toch groeide de Hollywoodfilm uit tot een ware klassieker. Succes met een tragisch kantje; dat heeft alles te maken met de dood van hoofdrolspeler James Dean. En op de set ging het er ook niet altijd even koosjer aan toe. Dit is wat je nog niet wist over cultfilm ‘Rebel Without a Cause’. “Amper tien dagen na de screentest waren ze al minnaars.”
 2. Brendan Fraser maakt indruk met zijn comeback in ‘The Whale’: staande ovatie van acht minuten
  Play
  FILM

  Brendan Fraser maakt indruk met zijn comeback in ‘The Whale’: staande ovatie van acht minuten

  Na meer dan tien jaar uit de schijnwerpers te zijn, is ‘The Mummy’-acteur Brendan Fraser (53) terug van weggeweest. Hij kreeg de hoofdrol in ‘The Whale’ te pakken, waar nu al Oscars voor lonken. Tijdens de première op het filmfestival van Venetië zondag maakte Fraser in elk geval al een enorme indruk. Het publiek gunde hem een staande ovatie van zo’n tien minuten. Klinkt als een geslaagde ‘Brendanaissance’.