Donald Sutherland speelde de rol van president Snow in de eerste drie 'Hunger Games'-films.
Volledig scherm
Donald Sutherland speelde de rol van president Snow in de eerste drie 'Hunger Games'-films. © rv

Langverwachte ‘The Hunger Games’-prequel krijgt eindelijk een releasedatum

FilmHet nieuws dat er een film komt over de ‘The Hunger Games’-prequel raakte in augustus 2021 bekend. Ondertussen heeft de prent eindelijk een releasedatum gekregen. De verfilming van ‘The Ballad of Songbirds and Snakes’ wordt in november 2023 in de zalen verwacht.

 1. “We zijn al winnaars”: regisseur Lukas Dhondt en zijn gezelschap vertrekken richting Oscars

  “We zijn al winnaars”: regisseur Lukas Dhondt en zijn gezelschap vertrekken richting Oscars

  Regisseur Lukas Dhont en zijn gezelschap zijn vertrokken richting de champagnekleurige loper van de Oscars. Ze werden opgehaald aan hun hotel. Daar had de regisseur van ‘Close’ nog enkele bemoedigende woorden voor zijn team. “Wat er ook gebeurt, we zullen stralen”, vertelt Dhont. Binnen enkele uren weten we of de film ‘Close’ de Oscar voor ‘beste buitenlandse film’ in de wacht sleept.
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.