Laatste James Bond-film met Daniel Craig gaat in première in Brussel: onze reporter neemt je mee op de rode loper

Vandaag gaat de nieuwe James Bond-film ‘No Time To Die’ in avant-première. Het is de laatste film waarbij Daniel Craig in de huid van 007 kruipt. Desna van HLN Showbits meet de temperatuur op aan de rode loper bij Kinepolis Brussel.

 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.
 2. Terug van nooit weggeweest: deze oude topreeksen worden nieuw leven ingeblazen
  Streamz

  Terug van nooit weggeweest: deze oude topreeksen worden nieuw leven ingeblazen

  Terwijl Hollywood elke lucratieve filmfranchise blijft uitmelken met spin-offs, remakes en reboots, focust televisie steeds meer op het nieuw leven inblazen van oude parels. Naar aanleiding van het langverwachte ‘Dexter: New Blood’ op Streamz zetten wij deze week in onze Kijkgids enkele van de beste comebacks uit de tv-geschiedenis in de kijker. Het einde van de mensheid (‘Battlestar Galactica’, Prime Video), de terugkeer van cultserie ‘Twin Peaks’ (Hulu/Apple TV+), oude rivalen (‘Cobra Kai’, Netflix) en liefdesperikelen (‘The L Word – Generation Q’, Streamz): dit zijn onze favoriete tv-revivals.