© Eyeworks/NyklyN
Volledig scherm
© © Eyeworks/NyklyN

Laatste draaidag van Vlaamse thriller ‘Ritueel’ gaat door op technische locatie

FilmDe opnames van ‘Ritueel’, de nieuwe langspeelfilm van Hans Herbots (51), zitten er bijna op. Vandaag is de laatste draaidag officieel aangebroken, maar hoofdrolspelers Marie Vinck (38) en Geert Van Rampelberg (45) zullen nog een laatste keer alles uit de kast moeten halen. De laatste scènes worden namelijk ingeblikt op een technische en gecontroleerde locatie. “Fijn dat we hier kunnen eindigen om de laatste details af te ronden”, klinkt het bij de regisseur van de film.

 1. Vin Diesel noemt negende ‘Fast & Furious’-film eerbetoon aan overleden Paul Walker: “Elke dag op de set moest ik aan hem denken”
  Play
  Film
  1

  Vin Diesel noemt negende ‘Fast & Fu­rious’-film eerbetoon aan overleden Paul Walker: “Elke dag op de set moest ik aan hem denken”

  Fans van ultrasnelle glimmende bolides en in het rond vliegend testosteron kunnen vanaf morgen opnieuw aan hun trekken komen in de cinemazalen. Dan gaat de negende episode in de ‘Fast & Furious’-saga in première. VTM Nieuws-journaliste Aagje Vanthomme had naar aanleiding van de release een uitgebreide babbel met hoofdrolspeler Vin Diesel (53) en de andere castleden.