Kristen Stewart
Volledig scherm
Kristen Stewart © Photo News

Kristen Stewart kritisch over eigen carrière: “Ik heb eigenlijk maar vijf goede films gemaakt”

FilmDe Amerikaanse actrice Kristen Stewart (31), die binnenkort te zien is als prinses Diana in de nieuwe film ‘Spencer’, heeft zich erg kritisch uitgelaten over haar eigen carrière. In een interview met The Sunday Times vertelt ze dat er “eigenlijk maar een stuk of vijf films zijn” waarvan ze zelf echt tevreden is. 

 1. Saïd Boumazoughe scoort rol naast topacteurs in ‘Desert Warrior’: “Een logisch gevolg van mijn harde werk”
  Film

  Saïd Boumazoug­he scoort rol naast topacteurs in ‘Desert Warrior’: “Een logisch gevolg van mijn harde werk”

  Saïd Boumazoughe (34), bekend van onder andere ‘Grond’, ‘GR5' en ‘Patser’, draait momenteel in Saudi - Arabië voor de film ‘Desert Warrior’ van regisseur Rupert Wyatt. Daar zal hij in de film te zien zijn naast enkele grote acteurs zoals Marvel-acteur Anthony Mackie en Ben Kingsley. Hij verblijft er vier maanden om de rol van Samir te vertolken: “Hier heb ik laten zien dat ik meekan met de grote jongens.”
 2. QUIZ. Eerste ‘Harry Potter’-film blaast 20 kaarsjes uit: wat weet jij nog over de magische wereld?
  Film
  2

  QUIZ. Eerste ‘Harry Pot­ter’-film blaast 20 kaarsjes uit: wat weet jij nog over de magische wereld?

  November 2001. Het is een tijd die bij veel Potterheads nog in het geheugen gegrift staat, want toen ging ‘Harry Potter en de Steen der Wijzen’ in première. Het werd het begin van één van de meest legendarische filmreeksen aller tijden. Veel fans groeiden mee op met Harry, Ron en Hermelien en beleefden mee de magische avonturen op Zweinstein. Na twintig jaar is het tijd om alle magische kennis nog eens van onder het stof te halen.