Kristen Stewart
Volledig scherm
Kristen Stewart © Photo News

Kristen Stewart kritisch over eigen carrière: “Ik heb eigenlijk maar vijf goede films gemaakt”

FilmDe Amerikaanse actrice Kristen Stewart (31), die binnenkort te zien is als prinses Diana in de nieuwe film ‘Spencer’, heeft zich erg kritisch uitgelaten over haar eigen carrière. In een interview met The Sunday Times vertelt ze dat er “eigenlijk maar een stuk of vijf films zijn” waarvan ze zelf echt tevreden is. 

 1. Brendan Fraser in tranen, Christina Applegate mét wandelstok en een grap over prins Harry: dit waren de Critics' Choice Awards
  Play
  Film

  Brendan Fraser in tranen, Christina Applegate mét wandelstok en een grap over prins Harry: dit waren de Critics' Choice Awards

  Zondag doften de grootste sterren zich op voor de Critics’ Choice Awards, de awardshow ter ere van de beste film- en tv-prestaties. ‘The Whale’-acteur Brendan Fraser (54) maakte er een indrukwekkende passage met zijn emotionele speech, Jennifer Coolidge werd opnieuw beloond en Chelsea Handler, presentatrice van dienst, kon het niet laten om een grap te maken over prins Harry’s penis. We zetten de opvallendste momenten en prijzen op een rijtje.
 2. Duitse oorlogsfilm scoort recordaantal BAFTA-nominaties, 'Close' van Lukas Dhont valt uit de boot
  Film

  Duitse oorlogs­film scoort recordaan­tal BAF­TA-nominaties, 'Close' van Lukas Dhont valt uit de boot

  De Duitse oorlogsfilm ‘All Quiet on the Western Front’, ook bekend als ‘Im Westen nichts Neues’, is de grootste kanshebber tijdens de komende uitreiking van de BAFTA’s, de belangrijkste Britse filmprijzen. De Netflix-film behaalde liefst veertien nominaties, wat een record is voor een niet-Engelstalige film. Alleen ‘Crouching Tiger Hidden Dragon’ uit 2001 behaalde hetzelfde aantal.