Koen De Bouw
Volledig scherm
Koen De Bouw © Benny Proot

Koen De Bouw gestart met opnames van nieuwe film

FilmActeur Koen De Bouw (56) is gisteren gestart met de opnames van een nieuwe film. Die zou ‘L’inconnu(e)’ gaan heten. 

0 reacties

 1. Nadat z’n vrouw hem verliet voor een ander, geraakte ‘Undercover’-acteur Robrecht Vanden Thoren er weer bovenop: “Mijn nieuwe vriendin is een sterke madam”
  PREMIUM
  TV

  Nadat z’n vrouw hem verliet voor een ander, geraakte ‘Undercover’-ac­teur Robrecht Vanden Thoren er weer bovenop: “Mijn nieuwe vriendin is een sterke madam”

  Robrecht Vanden Thoren (38): zijn naam zegt u misschien niet direct iets, maar bij het zien van zijn karakterkop denkt u vast meteen ‘Hasta la Vista’. Vandaag speelt hij met verve een linedancer in ‘Undercover’ en vindt hij opnieuw zijn weg, in de liefde en als vader, na een heftige relatiebreuk. “Over corona tracht ik niet te stressen”, zegt hij, “al zal ik misschien een andere job moeten zoeken.”
 2. Affaires, meerdere knokpartijen en een tragisch overlijden: achter de schermen van ‘Rebel Without a Cause’
  PREMIUM
  FILM

  Affaires, meerdere knokpartij­en en een tragisch overlijden: achter de schermen van ‘Rebel Without a Cause’

  67 jaar geleden kwam ‘Rebel Without a Cause’ uit. De recensies waren niet allemaal positief, maar toch groeide de Hollywoodfilm uit tot een ware klassieker. Succes met een tragisch kantje; dat heeft alles te maken met de dood van hoofdrolspeler James Dean. En op de set ging het er ook niet altijd even koosjer aan toe. Dit is wat je nog niet wist over cultfilm ‘Rebel Without a Cause’. “Amper tien dagen na de screentest waren ze al minnaars.”