Het achterwerk van actrice Daryl Hannah werd gecensureerd op Disney+.
Volledig scherm
Het achterwerk van actrice Daryl Hannah werd gecensureerd op Disney+. © IMDB

Kijkers misnoegd nadat Disney+ achterwerk van naakte zeemeermin censureert

FilmOp de streamingdienst Disney+, voorlopig nog niet verkrijgbaar in België, staan naast prenten uit eigen stal ook kaskrakers van andere productiehuizen. Zo ook de komedie ‘Splash’ uit 1984. Al ziet de film er op Disney+ niet helemaal hetzelfde uit als de originele versie. 

4 reacties

 • ISABEL FRANCOIS

  1 jaar geleden
  Ik heb deze film als kind gezien en kan me zelfs de blote kont niet meer herinneren.Blijkbaar heb ik er dan toch geen trauma aan overgehouden aan iets wat zo normaal is.Pfff,preutse Amerikanen.
 • Arifiene De Laet

  1 jaar geleden
  Oei mijn kinderen hebben deze film op dvd gezien, ongecensureerd dus. Zijn ze nu beschadigd voor het leven? Hoeveel gekker moet het nog worden?
 • maarten mouton

  1 jaar geleden
  Wat een preuts gedoe van Disney. Reden te meer om daar nooit een abonnement op te nemen.
 • stefan crama

  1 jaar geleden
  Tja, de vrije jaren 70 en 80 zijn voorbij. Wat ben ik gelukkig deze fantastische tijden nog gekend te hebben als jonge kerel.
 1. ‘Red Sandra’ van Jan Verheyen en Lien Willaert valt internationaal in de prijzen
  FILM
  3

  ‘Red Sandra’ van Jan Verheyen en Lien Willaert valt internatio­naal in de prijzen

  ‘Red Sandra’ mag dan misschien nog niet te zien zijn in de Belgische bioscopen, volgens internationale critici is de prent zeker een bezoekje waard. De film viel afgelopen weekend drie keer in de prijzen op het Zweedse Hope International Film Festival. ‘Red Sandra’ kreeg onder meer de awards voor Best Film en Best Screenplay. Sven De Ridder (47), die meespeelt in de film, viel ook in de smaak. Hij kreeg de prijs van Best Actor.
 2. Trailer ‘Spider-Man: No Way Home’ verbrijzelt wereldrecord
  Film

  Trailer ‘Spi­der-Man: No Way Home’ verbrij­zelt wereldre­cord

  Fans van ‘Spider-Man’ waren dit weekend door het dolle heen. Er circuleerde volgens verschillende berichten een trailer van de nieuwe film op het internet en die werd dan ook gretig gedeeld en geanalyseerd. Filmstudio Sony liet de ‘valse trailer’ blokkeren en lanceerde dan maar ineens de officiële versie. ‘Spider-Man: No Way Home’ verbrijzelt ondertussen het wereldrecord van meest geanticipeerde en bekeken trailer in 24 uur tijd.
 3. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.