Studio 100
Volledig scherm
© Studio 100

K3-film ‘Dans van de Farao’ bereikt kaap van 100.000 bezoekers

FilmDe nieuwe bioscoopfilm van K3, ‘Dans van de Farao’, doet het goed. Sinds de heropening van de bioscopen gingen er al 100.000 fans kijken naar de film. Hanne, Klaasje en Marthe zullen ‘Dans van de Farao’ ook niet snel vergeten. Het is voor de drie meiden de laatste keer dat ze samen te zien zullen zijn op het witte doek. Enkele maanden geleden kondigde Klaasje namelijk aan dat ze dit najaar uit groep stapt.

  1. Hoofd belichting post laatste foto van cameraregisseur op filmset van ‘Rust’: “Ik hield haar in mijn armen toen ze stierf”

    Hoofd belichting post laatste foto van camerare­gis­seur op filmset van ‘Rust’: “Ik hield haar in mijn armen toen ze stierf”

    Serge Svetnoy, hoofd belichting van de film ‘Rust’, stond naast cameraregisseur Halyna Hutchins op het moment dat het wapen van acteur Alec Baldwin afging. “Ik had haar bloed op mijn handen”, getuigt Svetnoy op Facebook. “Het is de schuld van nalatigheid en van een gebrek aan professionalisme”, zegt hij. Hij postte ook de laatste foto van Hutchins op de filmset, voor het tragische incident een einde maakte aan haar leven.