Kristof Ghyselinck
Volledig scherm
PREMIUM
© Kristof Ghyselinck

Jonas Vermeulen knalt als Zillion-baas Frank Verstraeten: “Ik heb zelfs moeten leren duiken om een dag onderwaterscènes te draaien”

FilmTien jaar onder de radar in het theater, maar vanaf vandaag kent iedereen z’n naam. Jonas Vermeulen (32): klein van gestalte, groots van acteren. “Die karakterstudie van Frank Verstraeten was een droom. De ene dag stond ik te feesten, de andere dag sloegen ze mij in elkaar”, vertelt de acteur over de ‘Zillion’ - vanaf nu in de bioscoop. Eerder was Vermeulen, zoon van De Nieuwe Snaar-zanger Geert Vermeulen, al te zien met bijrollen in tv-reeksen als ‘Studio Tarara’ en ‘In Vlaamse velden’. “Hopelijk opent deze rol deuren.”

 1. “Dankzij een varken slaagden ze erin om binnen te komen”: achter de schermen bij de Oscars (en haar legendarische afterparty’s)
  PREMIUM
  Film
  1

  “Dankzij een varken slaagden ze erin om binnen te komen”: achter de schermen bij de Oscars (en haar legendari­sche afterparty’s)

  38 miljoen euro. Zoveel kost het elk jaar om de Oscars te organiseren. Geen wonder dat de ceremonie strak geregeld is, met hongerige celebs en nerveuze medewerkers tot gevolg. Maar hoe gaat het er achter de schermen aan toe? Wat vinden de genomineerden in hun giftbag? Wie betaalt het drinken? En wat gebeurt er op de afterparty’s? “Ik moest me meteen laten vallen, en per ongeluk landde ik op de voeten van Robin Williams.”
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  7

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. “We zijn al winnaars”: regisseur Lukas Dhondt en zijn gezelschap vertrekken richting Oscars

  “We zijn al winnaars”: regisseur Lukas Dhondt en zijn gezelschap vertrekken richting Oscars

  Regisseur Lukas Dhont en zijn gezelschap zijn vertrokken richting de champagnekleurige loper van de Oscars. Ze werden opgehaald aan hun hotel. Daar had de regisseur van ‘Close’ nog enkele bemoedigende woorden voor zijn team. “Wat er ook gebeurt, we zullen stralen”, vertelt Dhont. Binnen enkele uren weten we of de film ‘Close’ de Oscar voor ‘beste buitenlandse film’ in de wacht sleept.