Joaquin Phoenix in ‘Joker’.
Volledig scherm
Joaquin Phoenix in ‘Joker’. © Warner Bros

‘Joker’ scheert ook in België hoge toppen: “300.000 bezoekers op 14 dagen”

FilmHet gaat goed met ‘Joker’. De DC-film over de bekende, gelijknamige superschurk breekt record na record in de Verenigde Staten en er wordt zelfs al gefluisterd over een Oscarnominatie voor hoofdrol Joaquin Phoenix. Ook in België scoort de prent opmerkelijke resultaten. Het is al twee weken lang de meestbezochte film in het land. 

3 reacties

 • Hans Bulckaen

  1 jaar geleden
  Gefluísterd over een Oscarnominatie voor Phoenix? Het staat in de sterren geschreven dat hij met dat beeldje naar huis gaat. Ik heb alvast geen sterkere acteerprestatie gezien dit jaar. (Of het moeten de optredens van de Vlaamse regeringsleiders zijn natuurlijk.)
 • ronny meuris

  1 jaar geleden
  Het is dan ook lang geleden dat ik nog zo'n goede film zag. En ook al Is het fictie, de verwijzing naar onze moderne tijd met zijn samenlevingsproblemen Is overduidelijk.
 • Mathieu Vandelook

  1 jaar geleden
  Er speelt op dit moment simpelweg niks anders dat de moeite is, geen wonder dat Joker zo goed scoort.
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Vlaamse Lise mag volkslied zingen bij tv-show Ellen DeGeneres, maar vergeet plots de tekst
  Play

  Vlaamse Lise mag volkslied zingen bij tv-show Ellen DeGeneres, maar vergeet plots de tekst

 2. Is een IKEA-kast in elkaar steken dé ultieme relatietest?
  Play
  Da's Liefde

  Is een IKEA-kast in elkaar steken dé ultieme relatie­test?