Joaquin Phoenix in ‘Joker’.
Volledig scherm
Joaquin Phoenix in ‘Joker’. © Warner Bros

‘Joker’ scheert ook in België hoge toppen: “300.000 bezoekers op 14 dagen”

FilmHet gaat goed met ‘Joker’. De DC-film over de bekende, gelijknamige superschurk breekt record na record in de Verenigde Staten en er wordt zelfs al gefluisterd over een Oscarnominatie voor hoofdrol Joaquin Phoenix. Ook in België scoort de prent opmerkelijke resultaten. Het is al twee weken lang de meestbezochte film in het land. 

3 reacties

 • Hans Bulckaen

  2 jaar geleden
  Gefluísterd over een Oscarnominatie voor Phoenix? Het staat in de sterren geschreven dat hij met dat beeldje naar huis gaat. Ik heb alvast geen sterkere acteerprestatie gezien dit jaar. (Of het moeten de optredens van de Vlaamse regeringsleiders zijn natuurlijk.)
 • ronny meuris

  2 jaar geleden
  Het is dan ook lang geleden dat ik nog zo'n goede film zag. En ook al Is het fictie, de verwijzing naar onze moderne tijd met zijn samenlevingsproblemen Is overduidelijk.
 • Mathieu Vandelook

  2 jaar geleden
  Er speelt op dit moment simpelweg niks anders dat de moeite is, geen wonder dat Joker zo goed scoort.
 1. Opnames film met Dimitri Vegas uitgesteld: “Door het overlijden van mijn vader stond m'n wereld op zijn kop”
  Film

  Opnames film met Dimitri Vegas uitgesteld: “Door het overlijden van mijn vader stond m'n wereld op zijn kop”

  De opnames van de Vlaamse actiecomedy ‘Hazard’ zijn uitgesteld naar augustus. Normaal gezien ging de productie deze maand van start, maar door het overlijden van de vader van Dimitri Vegas (39) en Like Mike (35) vorige maand, heeft de productie beslist om alles even on hold te zetten. Dimitri heeft zo nog wat rust voor hij op de set wordt verwacht en voor hij binnenkort vader wordt.