Leonardo DiCpario en Jennifer Lawrence.
Volledig scherm
Leonardo DiCpario en Jennifer Lawrence. © Photo News

Jennifer Lawrence over samenwerken met Leonardo DiCaprio: “Op sommige dagen was het de hel”

FilmOp de set staan met Leonardo DiCaprio (47) en Timothée Chalamet (25) is niet altijd een pretje. Of dat beweert Jennifer Lawrence (31) toch. De actrice is samen met haar mannelijke collega’s te zien in de Netflix-film ‘Don’t Look Up’ en niet alle opnames verliepen blijkbaar van een leien dakje.

1 reactie

 • Feline Noé

  1 maand geleden
  Wat was er dan "hel" aan precies? Iemand die een radiozender vroeg? Dit is toch wel zagen om te zagen.
 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 2. Deze vijf series rond cybercrime moet je zeker gezien hebben
  Streamz

  Deze vijf series rond cybercrime moet je zeker gezien hebben

  Streamz trapt 2022 op gang met jongerenserie ‘Hacked’, waarin drie vrienden geconfronteerd worden met hun duisterste angsten. In onze Kijkgids belichten we nog enkele series en films die inspelen op onze digitale kwetsbaarheid. Jagen op corrupte conglomeraten (‘Mr. Robot’, Prime Video), op zoek naar persoonlijke glorie (‘Who Am I’, Netflix), hoogtechnologische misdaadbestrijding (‘Person of Interest’, Prime Video) en een terrorist die de hele Verenigde Staten lamlegt (‘Live Free or Die Hard’, Disney+): welkom in de schimmige wereld van cybercrime.