Jennifer Grey nu en in 1987 tijdens 'Dirty Dancing'.
Volledig scherm
Jennifer Grey nu en in 1987 tijdens 'Dirty Dancing'. © Getty/RV

Jennifer Grey verschijnt in het vervolg van ‘Dirty Dancing’: “Ook anderen van de originele cast keren terug”

FILM35 jaar na het succes van ‘Dirty Dancing' kruipt Jennifer Grey (62) opnieuw in de huid van haar iconische rol Frances ‘Baby’ Houseman. De opnames van het vervolg op de hitfilm starten in het voorjaar, en Jennifer zal niet de enige oude bekende zijn op de set. Dat vertelde de actrice zelf aan ‘Extra’. “Er wordt niemand vervangen die ondertussen overleden is.”

3 reacties

 • DANIELA ROSIC

  2 maanden geleden
  Patrick Swayze is dan ook onvervangbaar, ik hoop alleen dat de nieuwe dansers, want uiteraard die zullen er moeten zijn, een beetje goed zijn en charisma hebben
 • niels degroote

  2 maanden geleden
  Super! Baby
 • Francois De Coster

  2 maanden geleden
  Hopelijk snoeren ze alle criticasters de mond met deze film en mag er een pikant tintje aan zijn, veel geluk en succes gewenst aan Jennifer.
 1. Will Smith en Martin Lawrence bevestigen ‘Bad Boys 4' (en Adil en Bilall zullen opnieuw regisseren)
  Film
  11

  Will Smith en Martin Lawrence bevestigen ‘Bad Boys 4' (en Adil en Bilall zullen opnieuw regisseren)

  Will Smith (54) en Martin Lawrence (57) hebben dinsdag bevestigd dat er een vierde deel van hun ‘Bad Boys’-filmreeks komt. "Het is officieel: ‘Bad Boys 4'", zeggen de acteurs in een filmpje dat ze op sociale media hebben gedeeld. Volgens Amerikaanse filmwebsites wordt de actieprent, net als de voorganger uit 2020, geregisseerd door Adil El Arbi (34) en Bilall Fallah (37). Wanneer ‘Bad Boys 4' uitkomt, is nog niet bekend. De actiefilms draaien rond een roekeloos agentenduo, gespeeld door Smith en Lawrence. De eerste twee delen kwamen uit in 1995 en 2003.
 2. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.