Jennifer Aniston hangt aan Eiffeltoren in officiële trailer ‘Murder Mystery 2'

FILMAudrey (Jennifer Aniston, 53) en Nick Spitz (Adam Sandler, 56) zijn terug! Netflix lost de eerste officiële trailer van ‘Murder Mystery 2', waar de full-time detectives een groot moordmysterie staat te wachten. In de vervolgfilm van ‘Murder Mystery’ krijgt het koppel de kans op een succesvol detectivebureau en hun langverwachte reis naar Parijs.

 1. Jarenlang verdwenen, nu plots kans op een Oscar: Brendan Fraser schudt heftig verleden van zich af
  PREMIUM
  FILM

  Jarenlang verdwenen, nu plots kans op een Oscar: Brendan Fraser schudt heftig verleden van zich af

  Ooit actieheld du moment in ‘The Mummy’, nu een man van 272 kilo. De comeback van Brendan Fraser (inmiddels 53) mag er wezen. Na meer dan een decennium in de anonimiteit staat de haast onherkenbare acteur opnieuw in de schijnwerpers. Zijn hoofdrol in ‘The Whale’ wordt nu al getipt voor de Oscars, die zondag worden uitgereikt. Keert z’n glorietijd na jaren van medische problemen, financiële tegenslagen en seksueel misbruik eindelijk terug?
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.