Jan Verheyen.
Volledig scherm
Jan Verheyen. © Kristof Ghyselinck

Jan Verheyen over de verloren rechtszaak van Johnny Depp: “Voor zijn carrière maakt dit amper verschil”

Film“Of hij dit proces nu had gewonnen of niet, dit maakt amper verschil voor de carrière van Johnny Depp”, denkt regisseur Jan Verheyen (57). De rechter in Londen besliste donderdag dat de acteur wel degelijk een ‘vrouwenmepper’ genoemd mocht worden door de tabloid The Sun.

2 reacties

 • Pieter De Weerdt

  6 dagen geleden
  Het maakt blijkbaar wel veel verschil hoor. Hij is ontslagen uit de serie waarin hij al jaren meespeelde en veel goede aanbiedingen kreeg hij al swso niet meer door zijn drank en drugsgebruik. In feite is hij niet veel beter als Walter Michiels met het enige verschil dat in Hollywood dronken en onder invloed van drugs op de set staan wel getolereerd wordt.
 • Hannah Vandevelde

  2 maanden geleden
  Johnny Depp maakt elke film waarin hij meespeelt een succes.
 1. De Collega’s-acteurs Jaak Van Assche en Tuur De Weert over verlies Jacky Morel: “Na Johny Voners nu alwéér iemand van onze generatie kwijt”
  Showbizz

  De Collega’s-ac­teurs Jaak Van Assche en Tuur De Weert over verlies Jacky Morel: “Na Johny Voners nu alwéér iemand van onze generatie kwijt”

  Alweer een acteur van hun generatie overleden. Alwéér iemand van ‘De Collega’s’. “Eerst Johny Voners in maart, nu Jacky Morel... Op foto’s van onze cast van vroeger blijven er spijtig genoeg nog maar weinig mensen in leven over”, reageert Jaak Van Assche (80). “Heftig om te beseffen”, zegt ook Tuur De Weert (77). “Drie jaar geleden hebben we Jacky nog gevraagd voor een gastrol in de film ‘De Collega’s 2.0', maar hij was toen al ziek.”
 2. OVERZICHT. Alle markante uitspraken en feiten uit het proces Depp vs. The Sun op een rijtje
  PREMIUM
  Celebrities

  OVERZICHT. Alle markante uitspraken en feiten uit het proces Depp vs. The Sun op een rijtje

  Na bijna drie maanden is er eindelijk een uitspraak gevallen in de zaak Johnny Depp (57) versus The Sun, die hem een ‘vrouwenmepper’ noemde. De rechter acht het bewezen dat de ‘Pirates of the Caribbean’-acteur wel degelijk zijn ex Amber Heard geslagen zou hebben. Niet meer helemaal mee met wat er tijdens de intussen beruchte rechtszaak gebeurde? Wij zetten de meest markante uitspraken en feiten nog even voor je op een rijtje.
 1. "Vier jaar toneelschool gedaan": Jonas Van Geel toont zijn beste dansmoves
  Play
  Wat een jaar

  "Vier jaar toneel­school gedaan": Jonas Van Geel toont zijn beste dansmoves

 2. Ria geeft opmerkelijke sekstip in 'Da's Liefde'

  Ria geeft opmerkelij­ke sekstip in 'Da's Liefde'