Jan Verheyen.
Volledig scherm
Jan Verheyen. © Kristof Ghyselinck

Jan Verheyen over carrière van overleden Sean Connery: “Hij is er goed in geslaagd om rol van Bond van zich af te schudden”

Film“Een groot verlies voor de filmwereld.” Zo omschrijft regisseur Jan Verheyen (57) het overlijden van Sean Connery. De acteur stierf zaterdag in z’n slaap. Hij werd 90. “Net zoals elke acteur die een rol verschillende keren gespeeld heeft, had Connery een haat-liefdeverhouding met James Bond.”

 1. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 2. Disney zorgt met ontroerende kerstreclame voor warmte tijdens lastige coronatijden
  Play
  Film

  Disney zorgt met ontroeren­de kerstrecla­me voor warmte tijdens lastige coronatij­den

  Disney kondigt maandag de lancering aan van zijn nieuwe kerstadvertentie, een korte animatiefilm van drie minuten die een ontroerend verhaal vertelt over een grootmoeder, haar kleindochter en de familietradities die hen door de jaren heen met elkaar verbinden. Als onderdeel van Disney’s feestelijke retailcampagne, ‘De Magie Van Samen Zijn’, viert de kortfilm de 40-jarige samenwerking met Make-A-Wish.
 3. Van de ‘Bond’-set naar de Bahamas, zo beleefde Sean Connery (90) zijn pensioen: “Hij was een kluizenaar geworden”
  PREMIUM
  Celebrities

  Van de ‘Bond’-set naar de Bahamas, zo beleefde Sean Connery (90) zijn pensioen: “Hij was een kluizenaar geworden”

  Acteur Sean Connery, door velen erkend als de enige echte James Bond, is overleden. In 2006 ging de Schotse acteur, na talloze verbluffende filmrollen, op pensioen, waarna hij voorgoed van de Hollywood-radar verdween. Maar hoe spendeerde een van de meest legendarische ‘Bond, James Bond’s’ zijn dagen op rust? Ver weg van alle camera’s en met een nieuwe hobby, zo blijkt.
 1. Erik Van Looy: "Fatma betekent vlekkeloos, hopelijk verloopt het ook vlekkeloos"
  Play
  De Slimste Mens Ter Wereld

  Erik Van Looy: "Fatma betekent vlekkeloos, hopelijk verloopt het ook vlekkeloos"

 2. Drama in Free Love Paradise: "ik walg van je!"
  Play

  Drama in Free Love Paradise: "ik walg van je!"