AP
Volledig scherm
© AP

‘James Bond’-spin off rond dochter in de maak

FilmActrice en scenarist Phoebe Waller-Bridge (34) is naar verluidt gevraagd om een ​​’James Bond’-spin-off te ontwikkelen. Daarin zou te zien zijn hoe zijn dochter wordt opgeleid tot spion.

4 reacties

 • Augustson Tim

  3 jaar geleden
  De beste Bond films zijn deze met Craig in de hoofdrol, de puristen die graag Roger Moore als een houten beeld zagen vechten, gaan we toch nooit overtuigen. De box-office resultaten echter overtuigen al de rest.
 • Carmen De Gussem

  3 jaar geleden
  Daniel Craig is een van de beste Bond vertolkers ! Een spin-off echter waarin ze een dochter ten tonele voeren is toch een brug te ver maar ja voor de centen doen ze allemaal veel tegenwoordig. Ian Fleming en Albert Broccoli zullen zich omdraaien in hun graf! Bond is wat uitgemolken, gelukkig dat het Craig nog is die Bond vertolkt , want anders was het niet meer om aan te zien!
 • Peter Janssens

  3 jaar geleden
  Zucht. Ze hebben Ian's franchise volledig kapotgemaakt door deze ongelikte boer te kiezen en nu proberen ze toch nog wat geld te verdienen aan de spin off.
 • PAUL FRANCK

  3 jaar geleden
  Stopt ermee aub , maak liever iets origineel , was grote bond fan tot daniel craig bond werd , heb ze gezien en vond dit de slechtste james bond ooit