Jaak Van Assche.
Volledig scherm
PREMIUM
Jaak Van Assche. © Photonews/Joel Hoylaerts

Jaak Van Assche op zijn 82ste te zien in de bioscoop in eerste ‘De zonen van Van As’-film: “Mensen vragen of ik niet zou stoppen, maar dan word ik pas écht een ‘ouw peeke’”

FilmVanavond verschijnt ‘De zonen van Van As - de cross’ in de zalen. Jaak Van Assche kroop opnieuw in de huid van pater familias Frans Van As. Op zijn 82ste is zijn honger om te acteren nog altijd even groot als decennia geleden: “Maar projecten waarbij ik voor dag en dauw op de set verwacht wordt, krijgen een njet”. Een gesprek over zijn populariteit, zijn drukke agenda en zijn ijzersterke geheugen, bij een ‘zjatteke kaffe’.

3 reacties

 • Greta Dendas

  2 maanden geleden
  Was een goede serie…er mocht eens gelachen worden…wat meer van dit is hartelijk welkom
 • Henri Demeer

  2 maanden geleden
  altijd leuk om hem te zien
 • Ives Ameel

  2 maanden geleden
  Altijd graag zien spelen en als hij daar gelukkig mee is waarom niet.
 1. Lukas Dhont grijpt net naast Golden Globe: “Nu duimen we nog meer om een Oscar binnen te halen”
  Play
  Film

  Lukas Dhont grijpt net naast Golden Globe: “Nu duimen we nog meer om een Oscar binnen te halen”

  Helaas geen Golden Globe voor ‘onze' Lukas Dhont (31). De regisseur kreeg een nominatie met zijn film ‘Close’ maar moest uiteindelijk de award voor Beste niet-engelstalige film aan ‘Argentina, 1985' gunnen. Middenin het losgebarsten feest in Los Angeles, denkt Dhont intussen al vooruit. “We doen nu nog meer dan we al deden voor de Oscars, laat ons hopen dat dat genoeg is.”
 2. Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?
  Jobat

  Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?

  De vacaturegraad van interimjobs blijft een pak hoger dan die van vaste banen. Er zijn in ons land dan ook voortdurend tienduizenden vacatures voor jobs als uitzendkracht. Dat blijkt uit recente cijfers van Statbel. Waar vind je de meeste vacatures op interimbasis? Verdien je als uitzendkracht meer dan als vaste medewerker? En wat zijn de voor- en nadelen van zo’n tewerkstelling als interim? Jobat.be zet het voor je op een rij.
 1. Marvel-producent klapt uit de biecht over toekomst Harry Styles: “We hebben hem niet puur als stunt gecast”
  Film

  Mar­vel-producent klapt uit de biecht over toekomst Harry Styles: “We hebben hem niet puur als stunt gecast”

  Na het zien van de superheldenfilm ‘Eternals', bleven heel wat fans verdwaasd achter. Zagen ze zonet popster Harry Styles in de post-credits scène verschijnen? Absoluut. De zanger introduceerde het personage Eros, oftewel Starfox. Er doen sindsdien geruchten de ronde dat Styles een megadeal sloot met Marvel, maar toch blijft het opvallend stil rond de verdere toekomstplannen. Tot nu. Producent Nate Moore klapt in ‘Deadlines’ Crew Call Podcast’ (eindelijk) uit de biecht.